Tutuklanan Dilan Polat'tan tek kelimelik açıklama! Sıla Doğu da sessiz kalmadı

Şatafatlı hayatları ve gösterişli yaşamlarıyla tanınan fenomen Dilan Polat'ın da aralarında bulunduğu 12 şüpheli tutuklandı. Sağlık kontrolünden geçirilen Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu, cezaevine sevk edildikleri sırada kameralara konuştu. Dilan Polat, bir gazetecinin sorusuna "Masumuz" diyerek yanıt verdi.

Türkiye'nin günlerdir konuştuğu Polat ailesinden son dakika gelişmeleri gelmeye devam ediyor. Tutuklama kararının ardından sağlık kontrolünden geçirilen Dilan Polat ve Sıla Doğu, ilk kez konuştu.

Haklarında kara para aklama ve vergi kaçırma iddiaları bulunan Dilan ve Engin Polat, geçtiğimiz günlerde gözaltına alınmıştı. Engin Polat ve Dilan Polat sevk edildiği mahkemede tutuklandı. Tutuklanan 12 kişi arasında Sıla Doğu ve Engin Polat'ın ailesinden isimler de mevcut.

Mahkemenin kararından sonra adliyedeki işlemleri tamamlanan tutuklular güvenlik önlemleri altında cezaevine sevk edildi.

Şüpheliler, Bayrampaşa Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Sağlık kontrolü sırasında ilk kez konuşan Dilan Polat, "Masum olduğumuzdan çok eminim" dedi.

SILA DOĞU DA SESSİZ KALMADI

Kardeşi Sıla Doğu ise, "Suçlamaları kabul etmiyoruz" şeklinde sorulara yanıt verdi. Şüpheliler Silivri Cezaevi'ne gönderildi. Şüpheli yakınlarının ise gece boyunca adliyenin önünde çıkacak sonucu bekledikleri görüldü.

Kararın açıklanmasının ardından Dilan Polat mahkeme salonunda, “Oğlum sana kim bakacak” diye bağırmıştı.
 

Türkiye Haberleri