Türkiye'yi bekleyen büyük tehlike! Dünyayı ilgilendiren ekonomik durum! Hamza Yardımcıoğlu: Ortada bir saatli bomba var

Hamza Yardımcıoğlu Master TV’de Master Teori programına konuk oldu. Her çarşamba ekranlara gelecek olan programda Yardımcıoğlu çok kritik açıklamalar yaptı.

Hamza Yardımcıoğlu Master Teori programında kritik açıklamalarda bulundu. Amerika'da zaten bir bölünme başladığını söyleyen Yardımcıoğlu iç savaş konusunda da önemli bilgiler verdi. Amerika'nın büyük bir bütçe krizinin olduğunu ve tüm dünyanın bundan nasıl etkileneceğini anlattı. Hamza Yardımcıoğlu Kızıldeniz'deki güvenlik krizinde Türkiye'yi bekleyen büyük tehlikeyi de açıkladı.

İşte Hamza Yardımcıoğlu'nun gündeme bomba gibi düşecek açıklamaları.

Amerikada bölünme başladı. 2018 yılına dönüp baktığımızda orda çok önemli bir kırılma var. Hiç kimse bunu görmedi. Dünya ekonomik forumunda küresel örgütler var. Hiçbir devlete ait olmayan ulusüstü yapılar var. Bunların merkezi Dünya ekonomik forumudur. Bir yayın yaptılar bu yayında 2030 tarihine kadar yaşanacak olayları bir projeksiyon gibi projelendirdiler.

"KAVİMLER GÖÇÜ HAFİF KALIR"

2030 yılına kadar dünyada 1.5 milyar insanın yerinden yurdundan olacağı bir mülteci krizi yaşanacağını ortaya koydular. Böyle bir rakam yok kavimler göçü bile bunun yanında hafif kalır.
Geldiğimiz nokta dünyanın hakikaten oraya doğru evrildiğini görüyoruz. Amerika’daki bu olaylarında Washington hükümetin federal hükümetin göçmen politikası üzerinden başladığını görüyoruz.

"TRUMP DUVAR YAPIYORDU"

Trump’ın bir göçmen politikası vardı. Meksika sınırına duvar yapıyordu. Utanç duvarı diye adlandırıldı. Ama şimdi sınır süzgeç haline gelmiş durumda. Teksas valisi geçen konuşmasında 3 sene içerisinde 15 milyon kaçak göçmenin Amerika’ya girdiğini bu rakamın Amerika’daki bir çok eyaletin nüfusundan daha fazla olduğunu söyledi.

Teksas’ın anayasal meşru müdaafa hakkına ilişkin olan açıklamada Teksas valisi Joe Biden Teksas'a saldırmaya devam etmesi, sınır güvenliği sağlamasını reddetmesi nedeniyle Teksas’ın anayasal hakkı olan kendini koruma ve savunma hakkına ilişkin açıklama yaptı.

"AMERİKA'DA BÜYÜK BÜTÇE KRİZİ VAR"

Dikkatlerden kaçan diğer bir nokta Amerika’da büyük bir bütçe krizinin olması. Sürekli ek bütçe ile devam ediyorlar. 34 trilyona gelmiş ABD’nin Federal borcu ve hükümet diyor ki, daha fazla borçlanma yapmak istiyorum. Cumhuriyetçiler de hayır siz bu kadar para harcayamazsınız Amerikan halkını bu kadar borçlandıramazsınız.

"İŞ ÇIĞRINDAN ÇIKACAK"

1-8 Mart tarihlerine dikkat edilmesi gereken durumlar var. 1 Mart’a kadar anlaşma sağlanamazsa Amerika’da kısmi kapanma, 8 Mart’a kadar anlaşma sağlanamaz ise de Amerika’da tam kapanma geçrekleşecek. Tam kapanma gerçekleşirse de Amerika’da iş çığrından çıkacak.

Bu 10 binlerce hükümet çalışanı hatta Pentagon çalışanlarını da katarsak, 100 binlerce çalışanın maaş alamaması ve tam bir kaos anlamına geliyor.

"SAATLİ BOMBA"

Küresel irade kasım ayındaki seçimlerde Biden’ı iktidarda tutmak istiyorsa para basmak zorunda. Bunun başka bir yolu yok. Bu da enflasyon demek. Aynı zamanda Amerikan dolarının değersizleşmesi, alım gücünün kaybolması ve devalüasyon demek. Amerikan’ın 2024 yılında yapacağı vadesi dolan tahvil ödemeleri hazine borç senetlerinin ödemeleri, Amerika’nın 2024 yılında toplayacağı vergi gelirlerinin üzerine çıkıyor. Bu hiçbir ekonomi medyasında konuşulmuyor. Ortada bir saatli bomba var ve bu bütün dünyayı ilgilendiriyor. Finans ve ticaret sistemi Amerika üzerinden dönüyor.

"BU SAVAŞ DEMEKTİR"

Tek bir çare kalıyor geriye Amerika devalüasyona gidecek. Bütün dünyaya Amerika şunu söylemiş olacak. Örneğin; Amerika benim sana 10 birim borcum varsa bunun sana 2 birimini yada 5 birimini veriyorum diyecek. Bu da savaş demektir. Dünya savaşları hep böyle çıkmıştır.

"DÜNYAYI ARDINDA BIRAK FİLMİ GİBİ"

Dünyayı Ardında Bırak filminde olduğu gibi 2024’te tüm sistemler kilitlenecek, siber terör, iç ayaklanma, sisteme erişimin engellenmesi bunlar hesaplanıyor, yaşanacak. İngiltere başbakanının mum ve telsiz stoklayın demesi aslında iletişimin kesileceğini söylüyor. Buna hazırlıklı olun deniliyor. 2024 yılında bir kaos planlandığını kesin olduğunu düşünüyorum.

KIZIDENİZ'DE YAŞANAN GÜVENLİK KRİZİ BİR SAVAŞA MI DÖNÜŞECEK?

Buradaki bir güvenlik krizinin bütün dünya ticaretini etkileyecek boyutu var. Süveyş Kanalı'nın bu kriz başladığından beri geçişlerden elde ettiği gelir yüzde 50 düşmüş. Bu ordaki deniz ticaretinin aynı zamanda yüzde 50 düştüğü anlamına gelir. Aynı zamanda maliyetleri de yüzde 50 artırıyor. Bu Çin’e vurulmuş büyük bir darbe. Sadece Çin’e de değil onunla ticaret yapan Avrupa’ya da darbe.

Amerika böyle bir durum üzerinden ticari anlamda bir tokat atıyor. Bence arka planda bir danışıklı dövüş var. İran’da ciddi bir ekonomik kriz yaşanıyor ve İran etnik yapısı olarak baktığmız zaman Türkmenler ve Kürtler yaşıyor. Bölünmeye, iç kargaşaya çok müsait. Bütün bunları bastırabilmek için aynı şekilde Amerika’nın taktiğini uygulayarak bir güvenlik krizi yaşatıyor.

TÜRKİYE’Yİ BEKLEYEN BÜYÜK TEHLİKE!

Bu durum devasal bir mülteci krizine yol açacak. İran’dan 500 bin mülteci demek bu aynı zamanda. Afganistan’a gidecek halleri de olmayacağına göre Türkiye’yi İran üzerinden böyle bir tehlike bekliyor.

Türkiye Haberleri