THY iptal olan uçuşlar son dakika hangileri? 1 Kasım THY sistemi çöktü mü, uçuşlar neden iptal edildi?

Türk Hava Yolları (THY)'den gelen "19:00 - 22:00 arasındaki seferlerimiz iptal edilmiştir" son dakika haberi ile birlikte gözler iler ki saatlerde yapılacak seferlere çevrildi. Yaşanan aksaklıklar nedeniyle uçuş iptallerinin duyurulmasının ardından vatandaşlar, uçuşların ne zaman yeniden başlayacağı ve sorunun kaynağına ilişkin bilgiyi araştırmaya başladı. Peki THY iptal olan uçuşlar son dakika hangileri? 1 Kasım THY sistemi çöktü mü, uçuşlar neden iptal edildi? İşte iptal edilen sefer saatleri

THY Havayolları, uçuşların iptal edildiği duyurusunun ardından vatandaşlar, uçuşların ne zaman başlayacağını ve sorunun neyden kaynaklandığını merak ediyor. Havayolu şirketi, iptal edilen uçuşların başlıca sebebinin resmi web sitesinde yaşanan teknik sorunlar olduğunu ve bu nedenle rezervasyon yapılamadığını açıkladı. THY Havayolları, sorunu hızlı bir şekilde çözmek için yoğun bir çalışma yürütüyor ve yolcularını resmi iletişim kanallarından güncel bilgileri takip etmeye teşvik ediyor. Söz konusu internet aramalarında araştırılan " THY sistemi çöktü mü, uçuşlar iptal mi? 1 Kasım 2023 THY uçuşları neden iptal edildi, hangi seferler yok?" sorularına ilişkin yeni gelişmeler haberimizde...

THY UÇAK SEFERLERİ İPTAL Mİ OLDU?

Konuyla ilgili açıklama yapan Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün, "Istanbul çıkışlı 19.00 - 22.00 arası Türk Hava Yolları tüm seferlerimiz iptal edilmiştir." ifadesini kullandı. Üstün son yaptığı açıklamada ise şu ifadelere yer verdi;

Bilgi teknolojileri altyapısında yaşanan genel arızadan dolayı sistemlerimizde kesintiler yaşanmaktadır.

Bu nedenle İstanbul Sabiha Gökçen (SAW) kalkışlı gerçekleşmesi planlanan 1 Kasım 19:00 - 22:00 (TSİ) arasındaki seferlerimiz iptal edilmiştir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

THY'NİN SİSTEMİ ÇÖKTÜ MÜ? THY'DEN AÇIKLAMA GELMİŞTİ

Konuyla ilgili olarak THY Basın Müşaviri Yahya Üstün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Network altyapısında yaşanan sorunlar nedeniyle biletleme ve rezervasyon işlemlerinde aksamalar yaşanmaktadır. Sorunun giderilmesi ve yolcularımızın mağdur olmaması adına gerekli çalışmalar yapılmaktadır.Söz konusu aksaklık için özür dileriz. 30 dk sonra sizlere durum hakkında bilgi vereceğiz" demişti.

HANGİ UÇAK SEFERLERİ İPTAL EDİLDİ?

THY uçak seferini Türk Hava Yolları'nın internet adresinden ya da aşağıdaki ekrandan sorgulayabilirsiniz.

THY'NİN 22'DEN  SONRAKİ SEFERLERİ İPTAL Mİ? 

İstanbul Sabiha Gökçen (SAW) kalkışlı gerçekleşmesi planlanan 1 Kasım 19:00 - 22:00 (TSİ) arasındaki seferlerimiz iptal edilmiştir. THY'nin açıkladığı uçuş iptallerinin yanı sıra diğer saatlerdeki seferler hakkında resmi bir açıklama yapılmamıştır. 

THY İPTAL EDİLEN UÇUŞLAR NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

THY'den yapılan açıklamaya göre uçak seferlerinin 22.00'dan sonra yeniden başlaması bekleniyor. Konuyla ilgili açıklamalar geldiği zaman haberlerimizde yer vereceğiz.

THY'den seferlerin ne zaman başlayacağına dair resmi bir açıklama yapılmamıştır. Ancak, THY'nin resmi web sitesindeki bilgilere göre, yolcuların internet sitesini düzenli olarak kontrol etmeleri ve güncel bilgileri takip etmeleri önerilmektedir THY'nin teknik sorunları çözmek için yoğun bir şekilde çalıştığı ve uçuşların en kısa sürede normale döneceği belirtilmektedir. Yolcular, THY'nin resmi iletişim kanallarını kullanarak en güncel bilgilere ulaşabilirler.

Türkiye Haberleri