Süper Kupa öncesi kriz! TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye tepki yağıyor! Sosyal medyada TT oldu: Sahaya çıkmayın

Galatasaray ve Fenerbahçe, bu akşam Süper Kupa finali için kozlarını Riyad'da paylaşacak. Ancak Suudi Arabistan'daki karşılaşma öncesi yaşananlar krize neden oldu. Suudi yönetiminin İstiklal Marşımızı okutmama ve Atatürk pankartını sahaya sokmama kararı infiale yol açtı. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye tepki yağarken, Büyükekşi'nin ismi sosyal medyada TT oldu.

Halil Umut Meler olayı sonrası yaptığı açıklamalar ile birçok kez istifa haberleriyle gündeme gelen TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, yine tepkilerin odağında.

TÜRK TARAFTARLAR İSTİFAYA ÇAĞIRDI

Galatasaraylı ve Fenerbahçeli futbolseverlerin yanı sıra Beşiktaşlı taraftarlar da Mehmet Büyükekşi'yi istifaya davet etti.

MAÇ ÖNCESİ İKİ TAKIMA SESLENMİŞTİ

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Fenerbahçe ve Galatasaray'a seslenerek karşılaşmanın fair play içinde geçmesini dilemişti, "Hak edenin kazanacağı bir müsabaka olsun" yorumunu yapmıştı.

LİGDE TÜM TAKIMLAR TEPKİLİYDİ

Süper Lig'de yapılan hakem hatalarından dolayı TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye neredeyse tüm takımlar tepkiliydi. Süper Kupa maçı öncesi ortaya çıkan bu skandaldan sonra Türk taraftarlar yeniden Mehmet Büyükekşi'yi hedef aldı.

İŞTE BAZI YORUMLAR

SİYASİ İSİMLER DE TEPKİ GÖSTERDİ: SAHAYA ÇIKMAYIN

Riyad'daki Galatasaray-Fenerbahçe derbisine saatler kala Atatürk'ün "Yurtta sulh, cihanda sulh" sözü yazılı pankartı, Atatürk posteri ve tişörtüne izin verilmemesi kriz yarattı. Siyasiler çok geçmeden Türk takımlarına tam destek verdi. Sosyal medyadan ardı ardına paylaşımlar yapıldı.

Bazı siyasi isimler Atatürk konusunda pazarlık olamayacağını vurgularken, bazı isimler ise, Atatürk'e yapılan saygısızlığa karşı sahaya çıkmamanın doğru tavır olacağını söyledi.

İlgili Haberler

Merih Demiral 'Süper Kupa' sessizliğini 'bela' okuyarak bozdu: Etkileşim için şov yapıyorsunuz, Allah belanızı versin
Riyad'daki kriz sonrası yurda döndüler: Galatasaray ve Fenerbahçe'ye coşkulu karşılama

Türkiye Haberleri