Üst üste istifaların ardından İYİ Parti'de kazan kaynadı! Milletvekili Ümit Dikbayır'ın partiden kesin ihracı talep edildi

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Sakarya milletvekili Ümit Dikbayır’ın İYİ Parti’den kesin ihracının talep edildiğini duyurdu.

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu bugün düzenlediği basın toplantısında Ümit Dikbayır'ın partiden kesin ihracının talep edildiğini duyurdu. Zorlu, kesin ihraç talebinin Akşener'in imzasıyla gerçekleştirildiğini ekledi.

İYİ PARTİ'DE KASA KRİZİ

Akşener'in akrabası olan eski İYİ Parti Mali İşler Başkanı Ümit Dikbayır'ın yerine getirilen Cem Özdemir, partinin kasasında 16 milyon lira eksik olduğunu söylemişti. Ümit Dikbayır'dan partiyi karıştıran iddialara bir bir yanıt geldi. Dikbayır, Özdemir'in açıklamasını "Aslında 10 Ocak tarihine göre 16 milyon eksi veriyor' demek istiyor. Yani o tarihe kadar para yetmez demek istiyor" sözleriyle yorumlayıp "Bu da yanlış. Partiye bıraktığım para o tarihe kadar rahat yeter" dedi. Dikbayır ayrıca bu açıklamaların "çalışanlara zam yapılmaması" için yapıldığını söyleyerek çok konuşulacak bir iddia öne sürdü.

"KAZIK ATAN HERKESİ BURADAN SİLMEZSEM ADIMI DEĞİŞTİRECEĞİM"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in "İsterse en yakınım olsun. Vallahi billahi değiştireceğim. En yakınım olsun, en güvendiğim olsun. Kazık atan herkesi buradan silmezsem adımı değiştireceğim. Defolup gitsinler" restinin etkileri sürerken; parti binasındaki telefonların dinlendiği ve milletvekili adaylarından birer milyon TL alındığı söylentisi çıktı.
 

Türkiye Haberleri