Seçil Erzan'ın fon vurgununda bir siyasi isim daha çıktı! Meğer fon parasıyla aday olmuş

Futbol dünyasını sarsan fon vurgunundan bir siyasetçi daha çıktı. Zafer Partisi Tekirdağİl Başkanı Fatih Altıntaş’ın Seçil Erzan’la yazışmaları ortaya çıktı. Altıntaş’ın fondan gelen parayla milletvekili adayı olduğu ortaya çıktı.

ERCAN ÖZTÜRK / ÖZEL HABER

Seçil Erzan’ın kırık telefonundan kurtarılan mesajlar soruşturmanın boyutunu değiştirecek cinsten. Erzan’ın WhatsApp yazışmalarında iddianameye girmeyen çok sayıda isimle yazışmaları ortaya çıktı. O isimlerden biri de Zafer Partisi Tekirdağ İl Başkanı Fatih Altıntaş. Altıntaş’ın Erzan’la yaptığı yazışmada fondan gelecek parayla aday olacağını söylemesi dikkat çekti. Altıntaş’ın yapılan yazışmalarda Erzan’a ‘Abla’ diye hitap etmesi aralarındaki samimiyeti gösteriyor.

HER ŞEY BENİM ELİMİN ALTINDA

Zafer Partisi Tekirdağ İl Başkanı Fatih Altıntaş, Seçil Erzan fonuna adam bulmak için yoğun çaba harcamış. Sekan isimli kuzenini fona para yatırmak için ikna etmeye çalışan Altıntaş ile Erzan’ın yazışmaları şöyle:

Fatih Altıntaş: Abla kur korumalıda 3 Mart'ta vadesi bitiyormuş, zaten de tam olarak karar da vermedi konuşuyoruz bugün şimdi yanından çıktı bir daha konuşuruz.

Seçil Erzan: Tamam canım haber edersin. Seminkini çarpı üç yapabilmemiz için 150’ye tamamlamamız lazım.

Fatih Altıntaş: Bu oranlar nasıl oluyor, oldurtma durumu var ise de onu da bilemem ama, 1'e 3 oranını Serkan’a verebilir isen belki kur korumalıdan da çıkar, verir bilemem.

Seçil Erzan: Her şey benim elimin altında. Bir tuşa bakar

Fatih Altıntaş: Abla merhaba nasılsın, Serkan ile konuştum maalesef ikna olmadı vermeyecek, bende daha üstüne gidemem, Sadece benim verdiğim 78 bin dolar var abla

Fatih Altıntaş: Bu seferlik bu kadar olsun, çevrem genişleyince, Belki daha iyi yatırımcılar bulabilirim ama senin dediğin güne kadar bulamam

Seçil Erzan: Tamam ablacım elinden geleni yaptın sen

BURADAN GELECEK PARAYLA ADAY OLACAĞIM!

Fatih Altıntaş: Abla benim yatırımımı da minimum süre ve maksimum kar ile vermen dileğiyle, bana çok büyük bir iyilik yapmış olacaksın ve hiçbir zaman unutmayacağım bunu çünkü ben buradan gelecek olan maddi kaynak ile milletvekili adayı olacağım.

Seçil Erzan: Elimden geleni yapacağım ablacığım. Sen yine araştırmaya devam et. Oradan gerekeni alırsın. Kimseye söyleme

Fatih Altıntaş: Söylemem söylemem

Seçil Erzan: Ne kadar vereceğine sen karar verirsin aldığına

Fatih Altıntaş: Anladım abla, artık yatırımcı bulmak lazım, bazen aramadan düĢüyor insanın önüne de, bakalım

Seçil Erzan: Bende seninle konuşsaydım ikna ederdim

Fatih Altıntaş: Abla ikna etmesi en zor kişilik Serkan, her gün mobil bankacılık ile parasını kontrol eder, Müşteri temsilcisini sıklıkla arar, yani benim kapıma her gün gelirdi, altlı üstlü oturuyoruz İkna edilse bile benim başım çok ağrırdı, bende siyaset ile uğraşıyorum Bu sıralar bir de onu çekemem

PARAMI ALAMADIM

Zafer Partisi Tekirdağ İl Başkanı Fatih Altıntaş, fon vurgununa adının karışmasıyla ilgili olarak Master Haber’e şunları söyledi, ‘ Seçil Erzan eşimin köylüsü ve aynı zamanda akrabası. Oradan tanışıyoruz. Akrabalık ilişkisine ve bankanın kurumsal kimliğine güvenerek paramı yatırdım. Yatırdığım parayı da alamadım. Ben de zarara uğratıldım ve mağdur oldum. Bu olayın mensubu olduğum partimle alakası yoktur’ diye konuştu.

Türkiye Haberleri