Seçil Erzan'ın çantacısı şikayetçi oldu! Dekonta tarla bedeli yazıp 8 dakikada işi bitirmişler

Seçil Erzan'ın çantacısı olarak tanınan, milletten para toplayarak ponzi sistemine dahil olan Nazlı Can, Seçil Erzan'dan şikayetçi oldu. 125 bin dolarlık paraya dekontta "Tarla bedeli" yazmışlar. Detayları Master Haber'den Ercan Öztürk anlattı.

ERCAN ÖZTÜRK / ÖZEL HABER
8 Nisan'da Denizbank'ı arayan Nazlı Can, çocukluk arkadaşı Seçil Erzan'dan şikayetçi olmuş. Can, 'Beni Fatih Terim ve Arda Turan'la ikna etti' itirafında bulundu.

Deniz Güzel, Seçil Erzan'a 125 bin dolar kaptırdığı gerekçesiyle şikayetçi oldu. Güzel, 125 bin doları sesli kayıt sistemiyle telefon üzerinden Erzan'ın çocukluk arkadaşı Nazlı Can'a havale yaptı. Açıklama kısmına da 'Tarla bedeli' yazdırdı.

Seçil Erzan fonuna para kaptıranlardan biri de Deniz Güzel oldu. Telefon üzerinden 125 bin doları Seçil Erzan'ın çocukluk arkadaşı Nazlı Can'a gönderen Güzel, açıklama kısmına da 'Tarla bedeli' yazdırdı. Master Haber o ilginç havalenin hikayesini açıklıyor..

18 NİSAN'DA HAVALE GERÇEKLEŞMİŞ

Futbol dünyasını sarsan fon skandalında her an yeni bir belge ortaya çıkıyor. Onlardan biri de Deniz Güzel isimli müştekinin Teftiş Kurulu dosyasına giren havale kaydı oldu. 18 Nisan 2022 tarihinde sesli kayıt üzerinden bankayı arayan Güzel, 125 bin doları Seçil Erzan'ın çocukluk arkadaşı Nazlı Can'a havale yaptı. Havalenin 'Açıklama' kısmına ise 'Tarla Bedeli' yazdırdı. Toplam 1 dakika 14 saniye süren telefon görüşmesinde Bireysel Danışman Gülay Hekimoğlu'nun, 'Tarla Bedeli' diyen Güzel'e 'Tarla Bedeli Onaylıyor musunuz?' dedikten sonra Güzel 'Evet' cevabını veriyor.

8 DAKİKA SONRA HEPSİ ÇEKİLİYOR

Güzel'in 'Tarla Bedeli' olarak yatırdığı para 8 dakika sonra, saat 15:18'de Nazlı Can tarafından çekilmiş. Paranın çekilme anına ait kamera kaydı ise olayın üzerinden çok zaman geçmesi nedeniyle bulunamadı. Teftiş Kurulu raporunun sonuç kısmında özetle: Deniz Güzel'in iddiası Seçil Erzan'a 125 bin USD ödediği şeklinde olsa da bankamız kayıtlarında 150 bin USD'nin Deniz Güzel'in sesli kayıt sistemiyle 'Tarla Bedeli' işlem açıklamasıyla Nazlı Can'a gönderdiği görüşmekte, işlem akabinde 125 bin USD'nin tamamının veya herhangi bir kısmının Seçil Erzan'a transfer edildiği veya nakden ödendiğine dair kayıt bulunamamıştır.

BENİ FATİH TERİM VE ARDA TURAN İLE İKNA ETTİLER

Erzan'ın çocukluk arkadaşı Nazlı Can, savcılığın soruşturma başlattığı gün bankaya ihbarda bulunmuş. 8 Nisan 2023 tarihinde Denizbank'ı arayan Can, 2019 yılında Seçil Erzan'ın Fatih Terim ve Arda Turan'ın başı çektiği iyi bir yatırım fırsatı olduğunu söyleyerek kendisini ikna ettiğini, bu görüşmeden sonra önce kendi birikimimi sonra da çevresinden topladığı 600-700 bin doları Seçil Erzan'a verdiğini, gelinen noktada parasını geri alamadığı için Seçil Erzan'dan şikayetçi oldu.

Türkiye Haberleri