Sapık fırıncıdan iğrenç taciz! Pantolonunu yırtıp, cinsel organını gösterdi! Genç kız o anları kaydetti

Harçlıklarını çıkarmak için fırıncıya girip çalışmak isteyen 16 yaşındaki kız çocuğu kabusu yaşadı. 63 yaşındaki sapık fırıncı, pantolonunu yırtıp cinsel organını gösterdi. Genç kız ise o anları kaydedip, polise şikayet etti.

İğrenç olay Adana'da bir fırıncıda meydana geldi.  İddiaya göre, anne ve babası ayrı olduğu için dedesinin yanında yaşayan 16 yaşındaki lise 3. sınıf öğrencisi E.A. harçlıklarını çıkarmak için fırıncıya girdi. 63 yaşındaki fırıncı genç kızı taciz etti.

İĞRENÇ TACİZ KAMERADA

İlk başlarda her şey normal giderken, son bir haftada iş yeri sahibi 63 yaşındaki 3’ü kız 4 çocuk babası R.A. kız çocuğunu elle ve sözle taciz etmeye başladı.

PANTOLONUNU YIRTIP, CİNSEL ORGANINI GÖSTERDİ

Kız çocuğunun fırın sahibini ittirmesine ve terslemesine rağmen bu devam etmeye başladı. 27 Ekim günü de kimse yokken bu kez fırın sahibi pantolonunu yırtıp kız çocuğuna cinsel organını gösterdi.

CEP TELEFONUYLA KAYDETTİ

28 Ekim günü de fırın sahibi yine cinsel organını kız çocuğuna gösterince bu kez E.A. bu anları cep telefonuyla görüntüleyip polis merkezine giderek fırıncıdan şikayetçi oldu.

63 YAŞINDAKİ FIRINCI TUTUKLANDI
Bunun üzerine polis fırına gelip yaşlı adamı gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen yaşlı adam “çocuğa cinsel istismar girişiminden” tutuklandı.

Türkiye Haberleri