Rezilliği adliye koridorlarına taşırdılar! Dilan Polat ve Sıla Doğu birbirine girdi! "Her şey senin yüzünden"

Türkiye'nin gündemine oturan Polat ailesinden son dakika haberleri yakından takip ediliyor. Cezaevine gönderilen Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu'nun adliye koridorlarında kavga ettiği ileri sürüldü. İddiaya göre Sıla Doğu, "Her şey senin yüzünden" diyerek Polat'a saldırdı.

Şatafatlı hayatlarının tüm Türkiye'nin gözleri önüne sererek ünlenen fenomen Dilan Polat ve eşi Engin Polat, "Suç gelirlerinin aklanmasının önlenmesi”, “Suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama” ve “Vergi kanununa muhalefet” suçlarından başlatılan soruşturma kapsamında tutuklandı.

Tutuklanan 12 kişi arasında Dilan Polat'ın ablası Sıla Doğu da yer aldı. Abla kardeş, bu sabah sağlık kontrollerinin ardından Silivri'deki Marmara Cezaevi'ne getirildi.

ADLİYE KORİDORLARINDA KAVGA ETTİLER İDDİASI

Geçtiğimiz Salı günü içlerinde Dilan Polat, Engin Polat ve Sıla Doğu’nun yer aldığı 18 kişi gözaltına alınmıştı. Karar'ın haberine göre; Emniyetteki işlemlerin sona ermesiyle Anadolu Adliyesi’ne sev edildiler. İddialara göre ise abla Sıla Doğu ve kardeş Dilan Polat, adliye koridorlarında tartıştı.

Sıla Doğu’nun ifade vermek için beklediği esnada kardeşi Dilan Polat’a "Senin görgüsüz ve aşırı hareketlerinden dolayı buradayız" diyerek suçlayıp üzerine yürüdüğü iddia edildi.

Türkiye Haberleri