PKK propagandası yapan Şeyh Said'in torunu Noşin Fırat'a tokat gibi ceza! Her gün Türk Bayrağı fotoğrafı paylaşıyor

Sosyal medyada Noşin Fırat kullanıcı adıyla PKK propagandası yapan R.F. gözaltına alındıktan sonra 30 gün boyunca her gün Türk Bayrağı fotoğrafı paylaşma cezası almıştı. Noşin Fırat paylaşımlarıyla yine gündem oldu.

Noşin Fırat isimli sosyal medya kullanıcısının Şeyh Said'in torunu R.F. olduğu öğrenildi. PKK propagandası yaptığı için gözaltına alınan R.F. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye çıkarıldı. Ceza olarak 30 gün boyunca sosyal medya hesabından Türk Bayrağı fotoğrafı paylaşacak. 2 gündür paylaşım yapan Noşin Fırat gündem oldu.

TÜRK BAYRAĞI PAYLAŞIYOR

Hakimlik, R.F’nin propaganda içeren paylaşımlar yaptığı sosyal medya hesaplarından bir ay boyunca her gün Türk bayrağı paylaşmasına karar verdi. Zanlı, bu kararın ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Mahkemenin kararının ardından R.F, sosyal medya hesaplarından Türk bayrağı paylaşmaya başladı. Cumhuriyet Başsavcılığı ise hakimliğin adli kontrol şartıyla serbest bırakılma kararına itiraz etti.”

KİM OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI
R.F'nin sosyal medyadan sözde “Kürdistan” bayrağı ve HDP kongresinde açılan Abdullah Öcalan posterinin fotoğraflarını paylaştığı için gözaltına alındığı belirtildi. F’ninm sosyal medyada “Noşin Fırat” ismini kullandığı görüldü.

Türkiye Haberleri