Özgür Özel'den gazeteciliği bırakan Barış Yarkadaş'a mesaj: Kararını yeniden değerlendirmesi gerektiğini düşünüyorum

CHP'nin yeni genel başkanı Özgür Özel, gazeteciliği bıraktığını açıklayan Barış Yarkadaş'a sosyal medya üzerinden bir çağrıda bulundu. Özel; "Benim bir başarımın, bir gazetecinin meslek yaşantısına mal olmasını doğru bulmam. Barış Yarkadaş'ın kararını yeniden değerlendirmesi gerektiğini düşünüyorum, bu konuda yarın kendisini arayacağım." dedi.

 Genel başkan seçiminin ardından, eski CHP Milletvekili ve gazeteci Barış Yarkadaş'ın geçen eylül ayında canlı yayında “Özgür Özel kazanırsa mesleği bırakırım” sözü gündem olmuştu. Barış Yarkadaş sözünü tuttu, aktif gazeteciliği bıraktığını açıklamıştı. 

CHP'nin yeni genel başkanı Özgür Özel, sosyal medya üzerinden gazeteciliği bıraktığını söyleyen Barış Yarkadaş'a "kararını yeniden değerlendirmesi gerektiğini" dile getirerek yarın kendisini arayacağını belirtti. 

İşte Özgür Özel'in Barış Yarkadaş'a mesajı:

"Benim bir başarımın, bir gazetecinin meslek yaşantısına mal olmasını doğru bulmam.

Barış Yarkadaş, önceki dönemde parlamentoda birlikte görev yaptığım bir arkadaşımdır.

Kendisi geçmiş dönemde karşımda yer almışsa ve gazetecilik sınırlarını aşan yorumlarda bulunmuşsa da ben geçmişten yana bir kırgınlık taşımayacağıma dair delegelerimize ve kamuoyuna söz verdim. Sözüm sözdür. 

Barış Yarkadaş'ın kararını yeniden değerlendirmesi gerektiğini düşünüyorum, bu konuda yarın kendisini arayacağım."

Türkiye Haberleri