Meteoroloji'den 3 bölgeye uyarı geldi! Yurdumuzun o bölgeleri sağanak altında kalacak

Son günlerde ülkemizi etkisi altına alan sağanak yağışlar bölge bölge kendisini göstermeye başladı. Meteoroloji'den yapılan son uyarıda 3 bölgemizin yağış altında olacağı açıklandı.

Yurdumuzu günlerdir etkisi altına alan yağışlar bölge bölge dağılarak etkili olmaya başladı. Meteoroloji Türkiye'nin doğusunun sağanak yağış altında olacağını açıkladı. İşte yurdumuzda hava durumu...

3 BÖLGEDE YAĞIŞ OLACAK 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun doğusu, Ordu, Batman, Siirt ve Mardin çevreleri ile Hatay'ın kıyı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Doğu Anadolu’nun güneydoğusu, Rize ve Siirt çevreleri ile Artvin’in kıyı kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı, doğu kesimlerde mevsim normallerinin altında, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Rüzgarın genellikle kuzey ve doğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor. 

KUVVETLİ YAĞIŞ GELECEK 

Yağışların, Doğu Anadolu’nun güneydoğusu, Rize ve Siirt çevreleri ile Artvin’in kıyı kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

Türkiye Haberleri