Meteoroloji peş peşe uyarı yapmıştı! İstanbul'da beklenen kar yağışı başladı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İBB ve AKOM peş peşe uyarılar yaparak İstanbul'a uyarılarda bulunmuştu. Beklenen kar yağışı İstanbul'da başladı. Beylikdüzü, Çatalca ve Bağcılar'da kar yağışının başladığı duyuruldu.

Günlerdir İstanbul Büyükşehir Belediyesi. Afet Koordinasyon Merkezi ve Meteoroloji Genel Müdürlüğü peş peşe uyarılar yaparak İstanbul'da karın beklendiğini duyurmuştu. Beklenen yağış Beylikdüzü, Çatalca ve Bağcılar'da başladı.

BEKLENEN KAR BAŞLADI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarının ardından Tekirdağ'da etkili olan kar yağışı İstanbul'un sınırına dayandı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından Tekirdağ'da bu sabah saatlerinde kar yağışı etkili oldu. Kar yağışı şehrin yüksek kesimlerini ve evin çatılarına beyaz örtü ile kaplarken, sabah işe çıkmak için arabalarına binen sürücülerde yollarda ilerlemekte güçlük çekti. Etkisini sürdüren kar yağışı Tekirdağ sınırındaki İstanbul'un kapısına dayandı.


Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarılarının ardından Beylikdüzü’nde kar yağışı etkili olmaya başladı. Yılın ilk karı etkili olurken, park halinde bazı araçların üzerinin kar tutuğu görüldü.

Türkiye Haberleri