Mersin'de korkunç kaza! Otobüs devrildi: 9 kişi hayatını kaybetti

Mersin'de korkunç bir kaza meydana geldi. Seyir halindeki otobüs devrildi. Valilik tarafından yapılan açıklamaya göre 9 kişi yaşamını yitirdi, 30 kişi yaralandı. Adalet Bakanı ise yaptığı açıklamayla kazaya ilişkin soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Mersin'in Aydıncık ilçesinde yolcu otobüsü devrildi. Kazanın nedeni henüz bilinmezken, olayla ilgili Mersin Valisi açıklamalarda bulundu. Kazada ne yazık ki 9 kişi hayatını kaybetti, 30 kişi yaralandı.

BARİYERLERE ÇARPIP DEVRİLDİ

İHA'da yer alan habere göre; Dikmenler Mardin Seyahat firmasına ait Hüseyin T. yönetimindeki yolcu otobüsü, Antalya istikametinden Mersin istikametine seyir halinde iken henüz bilinmeyen bir nedenle Aydıncık ilçesi Sarıyer tüneller çıkışında bariyerlere çarparak devrildi. Kazada ilk belirlemelere göre otobüs şoförünün de aralarında bulunduğu 9 kişi öldü, 30 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla Aydıncık, Anamur ve Silifke'deki hastanelere kaldırılırken, polis ve jandarma ekipleri de bölgede güvenlik önlemleri aldı. Kaza dolayısıyla itfaiye ve karayolları ekipleri de bölgede çalışma yaptı.

VALİ KAZAYLA İLGİLİ BİLGİ ALDI

Öte yandan Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan da olay yerine giderek kaza ile ilgili görevlilerden bilgi aldı. Ekiplerin bölgedeki çalışmaları sürerken, cenazelerin yapılan incelemelerin ardından hastane morguna kaldırılacağı bildirildi.

BAKAN YERLİKAYA KAZANIN GÖRÜNTÜLERİNİ PAYLAŞTI

Türkiye Haberleri