Master Haber TV yayın hayatına başladı! Gündem yerel seçimler

Master Haber Youtube kanalında Mine Çakmakcı'nın sunduğu Master Masa'da masterhaber.com yazarı Murat Kelkitlioğlu yerel seçim ve İYİ Parti'deki gelişmeleri değerlendirdi. Kelkitlioğlu "Bu seçimlerde ilginç sonuçlar görebiliriz. İYİ Parti'de yaşananlar ortada, ittifak yanlıları tek tek istifa ediyor. İYİ Parti ittifakçılardan kurtulmaya başladı" yorumlarında bulundu

Master Haber TV Youtube kanalı yayın hayatına bomba gibi başladı. Master Masa programı Mine Çakmakcı'nın moderatörlüğünde hafta içi her sabah saat 10.00'da yayınlanacak, gündemdeki konular masaya yatırılacak. Master Masa'nın bugünkü gündeminde ise yerel seçimler yer aldı.

"İYİ PARTİ İTTİFAKÇILARDAN AYRILIYOR"

masterhaber.com yazarı Murat Kelkitlioğlu gündemle ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. İşte o açıklamalar "İYİ Parti artık ittifakçılardan yavaş yavaş temizlenmeye başladı. Durmadan bir ittifak yaparsanız parti kimliğinden uzaklaşırsınız. Görelim bakalım İYİ Parti'nin boyunu posunu, enini boyunu. Kendi başına girdiği zaman biz İYİ Parti'nin durumunu görmüş olacağız. İYİ Parti'nin ittifakçılardan ayrılmaları her yerden aday göstereceklerini ortaya koyuyor."

"CHP İTTİFAK ARAYIŞINDA"

Partilerin yerel seçime yönelik hazırlıklarını da değerlendiren Kelkitlioğlu "CHP hala bir ittifak arayışında, eski HDP şimdi ki DEM ile yaptığı görüşmeler var. Kürt seçmenlere yönelik çalışmalar yapılıyor. Zaman daraldığında bir ittifak olabilir. Belki her yerde olmayabilir ama bazı şehirler için ittifak yapılabilir" şeklinde ifade etti.

"İSTANBUL CUMHURBAŞKANI'NIN GÖZ BEBEĞİ"

Yerel seçim adaylarının isimlerini beklediğini ifade eden Kelkitoğlu İstanbul'un çok önemli olduğuna belirterek "Sayın Cumhurbaşkanı hem İstanbul hem Ankara için yeniden dedi. İstanbul ile yatıyor İstanbul ile kalkıyor diyebiliriz. İstanbul, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın göz bebeği, kendi belediye başkanlığı yaptı. O nedenle İstanbul, sayın Cumhurbaşkanı için çok önemli. Hiç riske bırakmayacaktır. Çok fazla temayül yoklamaları yapılıyor, isimler havada uçuşuyor. Temayül yoklamalarını hızlandırılması ve sıklaştırılması gerektiğini söylemiş" diyerek kulis bilgisi de verdi.

İlgili Haberler

İstifası ve dönüşü gündem olmuştu! İYİ Partili Özkan yaşananları anlattı: Dün 'doğru' denilen 'bugün' yanlış oldu

Türkiye Haberleri