"Korkuyorum adını veremem" dedi! Seçil Erzan'ın uykularını kaçıran, gizlediği isim kim?

Türkiye'nin gündeminden düşmeyen Seçil Erzan'ın ifadesinde "Korkuyorum adını veremem" sözleri dikkat çekti. Seçil Erzan'ın uykularını kaçıran, korktuğu kişinin kim olduğu merak edildi. İşte ayrıntılar...

Kamuoyunda "Fatih Terim Fonu" olarak bilinen banka müdürü olarak görev yaptığı sırada futbol dünyasından pek ismi dolandırdığı suçlamasıyla tutuklu yargılanan Seçil Erzan gündemden düşmüyor. İfadesinde pek detayı anlatan Erzan, Kapalıçarşı'daki bir kişinin ismini vermekten çekindi. "Çok korkuyorum" dediği kişinin kim olduğu ise merak konusu.

İSMİNİ VERMEDİ

Bu kişi ilk olarak Erzan’ın savcılıktaki ifadesinde geçti. Erzan kimlerden para aldığını anlatırken bu kişiden “Nazlı Can ile tam tarihini hatırlayamadığım bir gün Kapalıçarşı’da birinden para almıştım ancak bu şahıstan korktuğum için halihazırda ismini kesinlikle vermek istemiyorum” diye bahsetti. Bu durum hem polisin hem de savcılığın dikkatini çeken bir konu olarak kayda geçti. Erzan mahkemedeki ifadesinde de bu kişinin kimliğini açıklamadı. Nazlı Can’ın ve Erzan’ın bu tür para ilişkileri hakkındaki ifadelerinde de bu şahsın kimliğine dair bir detay yok.

Türkiye Haberleri