İstanbul Valisi Davut Gül'ün sosyal medyadaki paylaşımı gündem oldu

İstanbul Valisi Davut Gül sosyal medya hesabından İstanbul'dan bir fotoğraf paylaştı. La İlahe İllallah mahlasının olduğu fotoğraf kısa sürede gündem oldu..

İstanbul Valisi Davut Gül sosyal medya hesabından bir İstanbul fotoğrafı paylaştı. Fotoğrafta yer alana ve son günlerde gündem olan Kelime-i tevhid paylaşımı gündem oldu.

Davut Gül İstanbul'da Ayasofya Cammi'nin minareleri arasında mahlada yazan 'La İlahe İlallah' fotoğrafı paylaştı. Bu fotoğraf sosyal medyada kısa sürede gündem oldu!

İstanbul'da düzenlenen “Şehitlerimize Rahmet, Filistin’e Destek, İsrail’e Lanet yürüyüşü”nde İsmail Aydemir isimli vatandaşın açtığı tevhid bayrağı ile ilgili Ankar Baro'su suç duyurusunda bulundu. Sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, İstanbul Valisi Davut Gül ile diğer kamu görevlileri hakkında Anayasa'yı İhlal, 431 sayılı Kanun'a Muhalefet, Görevi Kötüye Kullanma / İhmal suçları ile ilgili suç duyurusunda bulunulduğu belirtildi. İstanbul Valisi Davut Gül de sosyal medya hesabından, mahyasında 'La İlahe İllallah' yazılı Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nin fotoğrafının yer aldığı paylaşımda bulundu. Vali Gül'ün bu paylaşımı Ankara Barosu'nun suç duyurusu kararına bir cevap olarak değerlendirildi.

Türkiye Haberleri