İskenderun'da yürekleri ağızlara getiren görüntü! İlkokul öğrencileri teneffüsteyken yıkım yaptılar

Hatay'ın İskenderun ilçesinde yürekleri ağızlara getiren bir olay yaşandı. Yıkım çalışmaları kapsamında bir ilkokul yakınındaki bina, öğrenciler teneffüsteyken yıkıldı. Görüntülerde çocukların okul bahçesinde kaçıştığı görüldü.

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'da yıkım çalışmaları devam ediyor. Ancak bugün sosyal medyada paylaşılan bir yıkım çalışmasının görüntüleri, yürekleri ağızlara getirdi.

İskenderun'un Muradiye Mahallesi’nde yıkım çalışmaları yapan ekipler, yıkılacak binanın yanı başındaki ilkokulda eğitim gören öğrencilerin varlığına aldırış etmedi. Okulun yanı başındaki hasarlı bina, hiçbir önlem alınmadan yıkıldı.

Öğrencilerin teneffüsteyken bahçede oyun oynadığı sırada yıkılan bina, ortalığı toz duman içinde bıraktı. Yıkım anında bahçede olan öğrenciler, bahçeyi sarmaya toz bulutuyla birlikte kaçışmaya başladı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Görüntüde, bahçede olan öğrenciler ve onlarla birlikte öğretmen ve velilerin de olduğu görüldü. Görüntüler tepkiye neden oldu.

Türkiye Haberleri