"İmamoğlu Akşener'in kapısını çalacak"

Master Haber YouTube TV'deki Master Masa programında yerel seçim yarışını değerlendiren Gazeteci Hadi Özışık, İBB Başkanlığıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ekrem İmamoğlu'nun seçimi kazanmak için arayışlarını devam ettireceğini ifade eden Özışık, "Son dakika Meral Akşener'in kapısını çalacak" dedi.

Gazeteci Hadi Özışık, Master Haber TV YouTube kanalında Mine Çakmakcı'nın moderatörlüğündeki Master Masa programına konuk oldu. Yerel seçim yarışını değerlendiren Özışık, Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu arasında başa baş bir mücadele geçeceğini kaydetti.

Yerel seçimin genel seçim havasında olmadığını dile getiren Özışık, şunları söyledi:

"Geçen dönemdeki gibi hararetli, iki liderin birbirleriyle salvoları yok. Daha yeni başladı. Murat Kurum'un ismi yeni açıklandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da o günkü o tanıtım programında direkt olarak Özgür Özel'i hedef aldı. Ekrem İmamoğlu'nu gündemine almadı. Dolayısıyla Cumhurbaşkanı, gündemi Ekrem İmamoğlu üzerinde değil, 'emanetçi' ifadesiyle Özgür Özel üzerinde yürüyecek."

"İMAMOĞLU, AKŞENER'İN KAPISINI ÇALACAK"

İmamoğlu'nun "Kaybedeceğimi düşünmüyorum" sözlerini hatırlatan Özışık, İmamoğlu'nun eskisi kadar avantajlı olmadığını belirtti.

İmamoğlu'nun seçime İYİ Parti lideri Meral Akşener'den mahrum gireceğini belirten Hadi Özışık, İmamoğlu'nun farklı arayışlarını sürdüreceğini dile getirdi.

2028 hedefi için İmamoğlu'nun mutlak suretle kazanması gerektiğinin altını çizen Özışık, şöyle devam etti:

"Belki de son dakika da Meral Akşener'in kapısını çalacak. Çünkü hedeflerinde 2028 seçimleri var. Bu seçimi mutlak suretle kazanması gerekiyor."

Türkiye Haberleri