Her geçen dakika artık çok kritik! Marmara’da batan geminin içi görüntülendi! Kayıp 5 mürettebat için çalışmalar sürüyor

Marmara Denizi’nde batan "Batuhan A" adlı kuru yük gemisinin içi dalgıçlar tarafından görüntülendi. Dalgıçların gemi içerisinde yaptığı aramalar ise su altı kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

Marmara Denizi’nde batan Batuhan A isimli kuru yük gemisindeki kayıp 5 mürettebatı bulmak için çalışmalar soluksuz sürüyor.

51 METRE DERİNLİKTE TESPİT EDİLDİ

İzmit Körfezi'nde bulunan araştırma gemisi TCG ÇUBUKLU ile Erdek Deniz Üs Komutanlığı'nda görevli mayın avlama gemisi TCG AYVALIK ile Karadeniz açıklarındaki arama-kurtarma gemisi TCG AKIN da destek için bölgeye ulaştı.

BATIK GEMİNİN ENKAZI GÖRÜNTÜLENDİ

Marmara Denizi’nde batan ‘Batuhan A’ isimli geminin kayıp 5 mürettebatını arama çalışmaları 4’üncü gününde aşçı Zeynep Kılınç’ın cansız bedenine ulaşılmıştı.

Kayıp 5 mürettebatı bulmak için TCG Akın’dan dalış yapıldı.

Gemide bulunan dalgıçlar tarafından dipte yapılan arama faaliyetlerine ilişkin görüntüler de ilk kez yayınlandı. Dalgıçların gemi içerisinde yaptığı aramalar ise su altı kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

Türkiye Haberleri