Henüz 13 yaşındaydı, sosyal medyadaki 'yorum' tartışması nedeniyle bıçaklandı!

Konya'da bir parkta N.N. (16) isimli bir kız çocuğu, 13 yaşındaki A.M.Ö.'yü bıçakladı. İfadesinde ise sosyal medyada yaşadıkları tartışma nedeniyle bıçakladığını söyledi.

Olay geçen pazar günü saat 17.30 sularında Konya'nın merkez ilçesi Selçuklu'nun Feritpaşa Mahallesi Nene Hatun Parkı'nda meydana geldi. İddiaya göre 13 yaşındaki A.M.Ö., arkadaşlarıyla parkta oturduğu sırada 16 yaşındaki N.N. ve arkadaşı F.S.Ö. geldi.

13 YAŞINDAKİ KIZ BIÇAKLANDI

N.N. ve A.M.Ö. arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüdü. N.N. yanında getirdiği bıçağı A.M.Ö.'nün karnına sapladı. Küçük kız kanlar içinde yere yığıldı.


ARKADAŞLARI HASTANEYE GÖTÜRDÜ

Bıçaklanan küçük kız arkadaşları tarafından çevrede bulunan özel hastaneye götürüldü. İlk müdahalenin ardından A.M.Ö. Meram Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı, tedavisine başlandı.

SOSYAL MEDYADA 'YORUM' KAVGASI NEDENİYLE BIÇAKLAMIŞ!

Polis, olayın ardından kaçan N.N. ve arkadaşını yakalayarak gözaltına aldı. N.N. ilk ifadesinde sosyal medyadaki yorum nedeniyle tartışıp küfürleştikleri için kavga ettiklerini ve ardından bıçakladığını söyledi. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen N.N. tutuklandı.

Türkiye Haberleri