Şırnak'ta hastaneyi savaş alanına çevirdiler! Yaralılar ve gözaltılar var

Şırnak'ta yaşanan olayın görüntüleri akıllara durgunluk verdi. Akraba iki aile arasında sokakta tartışma çıktı. Olayın büyümesiyle kavgaya dönüşen tartışmada iki kişi yaralandı. Husumetli akrabalar acil serviste bir kez daha karşılaşınca sandalyeler havada uçuştu. Hastanedeki birçok malzeme kullanılamaz hale geldi. Dehşete düşürün görüntüler saniye saniye kaydedildi.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde, akraba iki aile arasında sokakta çıkan kavga hastanede devam etti. Sandalye ve masaların havada uçuştuğu kavga cep telefonu kamerasıyla kaydedilirken, olayda 3 kişi yaralandı, 4 şüpheli gözaltına alındı.

Olay, Cizre ilçesi Şah Mahallesi, Sanayi Caddesi'nde meydana geldi. İki aile arasında başlayan sözlü tartışma taşlı ve sopalı kavgaya dönüştü. Polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Polis kavgayı ayırırken, yaralanan 2 kişi Cizre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayın ardından hastanenin acil servisinde karşılaşan kavgalı taraflar tekrar kavga etmeye başladı. Polis ve özel güvenlik ekiplerinin müdahalesiyle kavga sona erdi. Ancak acil serviste bulunan birçok malzeme zarar gördü. Kavga sırasında 1 kişi daha yaralandı. Sağlık çalışanlarına zarar gelmezken, birçok vatandaş muayene olmadan hastaneden ayrıldı. Kavga anı, tarafların birbirlerine sandalye ve masaları fırlatmasıyla cep telefonu kamerasına yansıdı. Her iki kavgada toplamda 3 kişi yaralandı. Polis, olayla ilgili olarak 4 şüpheliyi gözaltına aldı ve kavgayla ilgili araştırma devam ediyor.

Türkiye Haberleri