Hançerli'nin egosu pes dedirtti! Kendisine karşılama töreni düzenletti

Belediyenin temizlik araç plakalarına kendi ad ve soyadının ilk harflerini verdiren belediye başkanın egosu ‘Bu kadarına da pes’ dedirtti. Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, her yurt dışı dönüşünde kendisini havaalanında karşılattığı ortaya çıktı.

ERCAN ÖZTÜRK / ÖZEL HABER

Avcılar  Belediye Başkanı Turan Hançerli’nin egolu davranışları ilginç uygulamaları da beraberinde getirdi. Master Haber, kamu kaynaklarıyla alınan temizlik araçlarına ekstra paralar ödenerek özel plakalar alındığını ortaya çıkarmıştı. Hançerli’nin ayrıca belediyedeki araçlarda kendi fotoğrafının taşınmasını zorunlu tuttuğu da yine bu haber içerisinde yerini almıştı. Belediyenin geçtiğimiz günlerde alınan bir grup arabaya da TH plakaları alındı. Belediyenin Özel Kalem Müdürlüğü tarafından alınan özel plakalar için ne kadar ödendiği ise açıklanmadı.

BELEDİYE PERSONELİ İŞ BIRAKIP BAŞKAN KARŞILAMIŞ!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli’yle ilgili ilginç uygulamalar bununla da sınırlı değil. New York'taki BM merkezinde kentsel dönüşümle ilgili bir toplantıya katılan Hançerli, bu konuşmasından sonra yurda dönüşünde havalimanında törenle karşılandığı ortaya çıktı. Başkan yardımcılar, birim müdürleri ve çok sayıda belediye personeli tarafından havalimanında karşılanan Hançerli’nin buradan konvoyla Avcılar’a kadar götürüldüğü belirlendi. Belediye önünde de mini bir miting düzenleyen Hançerli’nin törenine katılımın zorunlu tutulmuş.

KARŞILAMAYA KATILIM ZORUNLU!

Havalimanındaki karşılamayla ilgili Master Haber'e konuşan bir belediye çalışanı, ‘Başkan BM’de kentsel dönüşümle ilgili bir konuşma yaptı. Oraya katılan her temsilci bu konuşmayı yaptı. Normalde kahramanlık gerektiren bir durum olmamasına rağmen Özel Kalem Müdürlüğü Başkan Hançerli’nin yurda dönüşünde havalimanında karşılama yapılacağını söyledi. Özellikle başkan yardımcıları, birim müdürleri ve şefler zorunlu  tutuldu. Herkes iş bırakıp havalimanına gitti. Havalimanı sonrası konvoyla Avcılar’a gelindi. Ardından belediye önünde bir miting düzenlendi. Törenden sonra bir partili ‘Başkanım çok abartılı olmadı mı?’ eleştirine Hançerli, ‘BM’de Avcıların kentsel dönüşüm sorunuyla ilgili önemli bilgilendirme yaptım. BM Avcılar ismini duydu. Davos’taki konuşmadan bir farkı yok. Ayrıca ben karşılama töreni istemedim. Arkadaşlar bunu uygun görmüş’ şeklinde yanıt verdi.

 ‘BM KÜRSÜSÜNDEN DÜNYAYA SESLENDİ’ BAŞLIĞIYLA SERVİS EDİLDİ!

Hançerli’nin kentsel dönüşümle ilgili BM’de yaptığı konuşma, Avcılar Belediyesi'nin anlaşmalı olduğu ajanslar tarafından ‘BM kürsüsünden dünyaya seslendi’ başlığıyla servis edildi. Devamında ise şu ifadeler kullanıldı:  Avcılar Belediye Başkanı Turan hançerli, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Merkezi'nde “2030 Gündemini Yerelleştirme: Yerel ve Bölgesel Hükümetlerle Dönüştürücü Koalisyonlar (SKA Eylem Haftası) etkinliğinde konuştu. “Küresel SKA Yerelleştirme Fonu” kurulması önerisinde bulunan hançerli, "Sürdürülebilir ve kapsayıcı bir gelecek için birleşelim, paylaşalım ve birlikte çalışalım" dedi. 

Türkiye Haberleri