Gözler İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesinde! Av Mustafa Zafer, Seçil Erzan'ın bugünkü duruşmasında detayları anlattı

Seçil Erzan, fon dolandırıcılığı davasında bugün ikinci kez hakim karşısına çıkacak. Arda Turan, Emre Belözoğlu, Semih Kaya gibi isimlerin mağdur sıfatıyla geleceği davanın detaylarını Avukat Mustafa Zafer, Master Haber TV'de anlattı.

Mine Çakmakcı ile Master Masa'nın konuğu olan Avukat Mustafa Zafer, günün en önemli davası olan Seçil Erzan'ın fon dolandırıcılığı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu Gözler İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesine çevrilmişken, kırık telefon, tanıklar, mağdurlar ve daha fazlası Master Haber TV'de değerlendirildi.

Avukat Mustafa Zafer'in konuşmasından satırbaşları:

Seçil Erzan'ın fon dolandırıcılığında bugün ikinci mahkeme gerçekleşecek. Mahkemeye tanıklar gelecek. Bu duruşmada Denizbank olmayacak.

Burada en önemli şey BTK'dan telefon görüşmeleri dosyaya girdi. O eylemlerin gerçekten suç olup olmadığına bakılacak? BTK ile mağdur ve tanıkların ifadeleri karşılaştırılarak değerlendirme yapılacak.

TANIKLAR KİMLER?

Semih Kaya, Tanın Yılmaz, Merve Yılmaz, Nur Erkasap, Candaş Gürol, Fırat Özdemir, Nilgün Arabacı, Gülseren Bayramova, Oğuzhan Özerk, Bülent Onat, Mustafa Sefa, Mert Zeydanlı gibi tanıklar duruşmaya katılacak

Seçil Erzan'ın kırık telefonu vardı. Bilirkişi raporu dosyaya girmişti o incelenecek. Aynı zamanda bilgisayarındaki fotoğraflar da incelenecek. Uzunca bir tanık listesi var, duruşmanın daha hareketli geçeceğini söylemek yanlış olmaz. Birinci duruşma 12 saat sürmüştü.

Türkiye Haberleri