Gençlerin CİMER’e olan ilgisi yüksek! CİMER’e sorulan soru sonrası Murat Kekilli ve Fahrettin Altun’un sohbeti gündem oldu

Yükselen burcunu öğrenmek için CİMER’e başvuran bir sosyal medya kullanıcısının başvurusu Twitter’da gündem oldu. Doğum saatini CİMER'e soran vatandaşla ilgili Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve şarkıcı Murat Kekilli arasındaki diyalog dikkat çekti.

Bilgi alma hakkı çerçevesinde vatandaşlar istedikleri bilgiyi Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'ne (CİMER) sorarak yanıt alabiliyor.

Geçtiğimiz günlerde de sosyal medyada bir kullanıcı yükselen burcunu öğrenmek için doğum saati bilgisini Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi’nden talep etti. CİMER'e başvurarak doğum saati bilgisini talep eden ve CİMER’den gelen yanıtı sosyal medyada paylaşan bir kullanıcı gündem oldu.

Ünlü şarkıcı Murat Kekilli de paylaşım karşısında şaşkınlığını gizleyemeyerek, "Ama bu CİMER'de cidden fazla oluyor. Yükselen burç hesaplamasına kadar yapacak neredeyse! Fahrettin Hocam?" paylaşımı yaptı. Kekilli'nin esprili paylaşımına Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan yanıt geldi.

FAHRETTİN ALTUN VE MURAT KEKİLLİ'NİN CİMER DİYALOĞU GÜNDEM OLDU

Kekilli'ye yanıt veren Fahrettin Altun, ilgili gönderiyi alıntılayarak "Sevgili @kekillimurat kardeşim, özellikle gençlerimizin son yıllarda CİMER’e yoğun bir ilgisinin olduğunu görüyoruz ve bu bizi ziyadesiyle memnun ediyor. Akıllarındaki her konuyu http://cimer.gov.tr aracılığıyla CİMER’e sorarak bizlerle sürekli iletişim halinde oluyorlar. Biz de elimizden geldiğince genç arkadaşlarımızın bilgi edinme taleplerini karşılamaya çalışıyoruz." yazdı.

Bu diyalog sosyal medyada gündem oldu.

Türkiye Haberleri