Fergio House adıyla +18 görüntüler paylaşıyorlardı! Sır gibi gizledikleri villanın videosu ortaya çıktı! Görüntüler çok acayip

Türkiye'nin gündemine oturan Fergio House sosyal medyadan müstehcen görüntüler paylaşmasının yanı sıra, maskeli cinsel ilişki ile de şoke etmişti. Yeni ortaya çıkan detayların yanı sıra, sır gibi sakladıkları evin görüntüleri ortaya çıktı.

Sosyal medyada Fergio House adıyla bilinen ve +18 paylaşımlarıyla dikkat çeken kişilere yönelik operasyon düzenlendi. Daha önce Taksim'de dolar dağıtan maskeli kişilerin, sır gibi sakladıkları villalarına baskı yapıldı. Çok sayıda kişi gözaltına alınırken acayip detaylar da ortaya çıkmıştı. Fergio House hesaplarından veya başka sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlarda, Ferhat G.’nin yanındaki kişilere değişik kostümler giydirerek bu kişileri köle olarak nitelendirdiği görüldü. O villanın görüntüleri ortaya çıktı.

SIR GİBİ SAKLADIKLARI EV ORTAYA ÇIKTI

Videolarında villanın kimsenin bilmediğini ifade eden kişiler burada gözaltına alındı. Polisin baskın görüntüleri ortaya çıktı.

Türkiye Haberleri