Fenomen Azad Yılmaz, Süper Kupa paylaşımı nedeniyle gözaltına alındı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Süper Kupa'yla ilgili sosyal medya platformu üzerinden küfürlü video paylaşan fenomen Azad Yılmaz'ın gözaltına alındığını duyurdu.

Samsun'da yaşayan sosyal medya fenomeni Azad Yılmaz, Süper Kupa'yla ilgili yaptığı küfürlü paylaşım nedeniyle gözaltına alındı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Süper Kupa finalinin ertelenmesi sonrası sosyal medya platformu üzerinden yayınlanan küfürlü video nedeniyle A.Y. adlı şüphelinin "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan Samsun'da gözaltına alındığını duyurdu.

Yerlikaya, "Halkımız arasında nifak tohumları eken, başka halklara hakaret eden, milli, manevi ve dini değerlerimizi aşağılayanlar bir bir adalete teslim edilecektir" ifadelerini kullandı.

AZAD YILMAZ KİMDİR?

Azad Yılmaz, Samsun'un en merak edilen isimlerinden biri olan bir iş adamıdır. 6 Mayıs 1982 doğumlu olan Azad Yılmaz, Samsun'da dünyaya gelmiştir.

Boyu 172 cm ve kilosu 70'tir. 40 yaşına ulaşan Azad Yılmaz, farklı sektörlerde yer alarak servetini sürekli olarak artırmaktadır.

Eğitim geçmişi hakkında herhangi bir bilgi bulunmasa da genç yaşta iş hayatına adım attığı bilinmektedir. Başarılı işleri ve sosyal medyadaki etkileyici varlığı, Azad Yılmaz'ın tanınmasını sağlamıştır.

Türkiye Haberleri