Fahrettin Altun: Tüm insanlığın barışına hizmet etmesini temenni ediyorum

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Uluslararası Stratejik İletişim Zirvesi'nde konuştu. İsrail'in katliamlarına tepki gösteren Altun, "İsrail faşist bir propaganda yöntemi uygulayarak gazeteciler, kadınlar ve çocukların yanında hakikati katletti" dedi.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Uluslararası Stratejik İletişim Zirvesi'nde konuştu.

Altun'un açıklamalarından satır başları şöyle:

İsrail, seneler önce bir İsrail başbakanının söylediği gibi; Tüm dünyayı Filistinlilerin olmadığı konusunda manipüle etme çabasındadır. Filistinliler önce kriminalize edilip, daha sonra adeta dehümanize edilmektedir. Ve böylelikle yok edilmek istenmektedir. Dahası bu cürmün görmezden gelinmesi talep edilmektedir. Bu sürecin en önemli iş birlikçileri ise burada ifade etmek zorundayız ki; Ne yazık ki Batılı medya şirketleri ve sosyal medya platformlarıdır.

Söz konusu çabayla uyumlu şekilde birçok ülke, birçok aktör İsrail tarafından açık ya da örtülü bir şekilde şantaja maruz bırakılmaktadır. Medyada İsrail'in cinayetlerinden bahsettiğinizde sizi antisemitizmle suçlamaktadırlar. Yine Filistinlilerin yaşam hakkını savunduğunuzda İsrail'in yok edilmesini savunduğunuzu ikna etmektedirler.

"İSRAİL HAKİKATİ KATLETTİ"

Gazze'de yaşanan katliama ses çıkardığınızda, sizi Yahudi soykırımına duyarsız kalmakla itam edebilmektedirler. İsrail ordusu, Batıdaki medya şirketlerinde haberlerinde kullanmak üzere kavram setleri göndermekte, sözlükler göndermekte, onlara doğru yanlış cetveli dayatmaktadır. Öte yandan Gazze'de zalimce gazeteci katletmektedirler. İsrail 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'nde 64 medya mensubunu katletti. İsrail bu süreçte faşist bir propaganda yöntemi uygulayarak gazeteciler, sağlık çalışanları, kadınlar ve çocuklar yanında esasinde hakikati katletti.

Türkiye Haberleri