Epstein pedofili adası Türk manken kimdir? Banu Küçükköylü adada cinsel istismara mı uğradı?

Son günlerde dünyanın gündemine oturan Epstein pedofili adasında ismi anılan Türk manken Google arama motorlarında aratılmaya başlandı. Skandalların yeri olan adada neler oldu? Banu Küçükköylü adada cinsel istismara mı uğradı? İşte yanıtı...

Pedofili skandalıyla anılan Jeffrey Epstein'in davasındaki gizlilik kararının kaldırılmasının ardından dünyanın gündemine oturdu. Her gün ayrı bir detay ortaya çıkarken mağdurlardan biri olan Türk mankenin kim olduğu merak edilmeye başlandı. Peki Epstein pedofili adası Türk manken kimdir? Banu Küçükköylü adada cinsel istismara mı uğradı? İşte yanıtı...

Epstein Pedofili adasının mağdurlarından olan Banu Küçükköylü vatandaşlar tarafından arama motorlarında en çok aranan isimlerden biri oldu.

BANU KÜÇÜKKÖYLÜ KİMDİR?

Banu Küçükköylü, eski modeldir. Küçükköylü'nün Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi olduğu iddia edilse de Küçükköylü ile ilgili detaylı bilgi bulunmuyor.

BANU KÜÇÜKKÖYLÜ CİNSEL İSTİSMARA UĞRADI MI?

O dönemde yapılan haberlerde adı Jane Doe olarak yazılan Türk kadının 2001 yılında Türkiye'den Florida eyaletine geldiği yazılmıştı. Haberlere göre, Türk kadın olayı yaşadığı yıllarda 26 yaşındaydı. Şu an bir emlak komisyoncusu olduğu belirtilen kadın Epstein çiftiyle bir mangal partisinde tanıştı. Kadın yaşadığı olayı anlatırken, 2006-2007'de patronunun evinde Epstein'in kız arkadaşı Maxwell ile tanıştığını belirtti ve "Saçlarını kesmek için eve gittiğimde Epstein çıplaktı. Maxwell'in de bulunduğu ortamda bana tecavüz etti" dedi.

İlgili Haberler

Epstein'ın "Pedofili adasın" yeni detaylar! Listedeki ikinci Türk'tü! Turabi Fırat konuştu
Epstein "Pedofili adasında" adı geçen Türk mankenin 91 yılındaki fotoğrafları ortaya çıktı

Türkiye Haberleri