Engin ve Dilan Polat’ın 6 saat süren sorgusu tamamlandı! 66 sayfalık soru yöneltildi

İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde Engin Polat ve eşi Dilan Polat çifti, 6 saatten fazla süredir sorgulanmaktaydı. Sorgu süresi boyunca çiftin ifade işlemleri gerçekleştirildi ve soruşturma kapsamında kendilerine yöneltilen sorular cevaplandı.

İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde 6 saati aşkın süredir sorgulanan Engin Polat ve eşi Dilan Polat çiftinin sorgusu 23.45’de tamamlandı. Polisin Engin Polat'a 40, Dilan Polat'a ise 26 olmak üzere toplam 66 sayfadan oluşan soru soruldu. 

Engin Polat ve eşi Dilan Polat’ın da aralarında bulunduğu şüphelilere yönelik yürütülen soruşturmada zanlıların polisteki ifade işlemleri sürüyor. Dilan ve Engin Polat çiftinin ifade işlemlerine saat 17.20 sıralarında başlanmıştı. İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nde ifadelerinde alınan ve 6 saati aşkın süredir sorgulanan Engin ve Dilan Polat çiftinin sorgusu 23.45’de tamamlandı.

Bu süreçte, İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü yetkilileri tarafından çiftin ifadeleri kaydedildi ve ilgili soruşturma dosyasına eklenmek üzere ilgili birimlere iletilmek üzere hazırlandı.

Türkiye Haberleri