Dilan Polat'ın kardeşinin çelişkili ifadesi! "Depo görevlisiyim" dedi şirket sahibi çıktı

Polat çiftine yönelik başlayan kara para aklama davasında tutuklanan sanıklar bir birinden çelişkili ifadeler verdi. Tutuklanan sanıklar arasında bulunan Dilan Polat’ın kardeşi Can Doğu ‘Ben depo görevlisiyim’ dedi ancak şirketlerden birinin sahibi çıktı. Doğu, 28 Eylül 2023 tarihinde 5 milyon sermayeyle kurulan Dipomed Kozmetik Medikal isimli şirketinin sahibi olduğu ortaya çıktı.

ERCAN ÖZTÜRK / ÖZEL HABER

Dilan Polat ile Engin Polat’ın da aralarında bulunduğu 12 kişinin tutuklandığı soruşturmaya çelişkili ifadeler damga vurdu. Tutuklanan sanıklar arasında bulunan Dilan Polat’ın kardeşi Can Doğu, “Ben Rise and Shine isimli şirkette depo görevlisi olarak çalışıyordum. Sezgin Polat bana güvendiği için ticari olarak benim şahsi hesabımı kullanıyordu. Bu paralar benim hesabıma yatıyordu. Ben bu paraları ona elden teslim ediyordum’’ şeklinde ifade verse de Master Haber’in ele geçirdiği belge Doğu’yu yalanlıyor.

ORTALIK YANGIN YERİYKEN ÜZERİNE ŞİRKET KURULMUŞ

Dilan Polat’ın kardeşi Can Doğu, kara para aklanan şirketlerden Dipomed Kozmetik Medikal isimli şirketin sahibi gözüküyor. MASAK’ın rapoo hazırlamaya hazırlandığı 28 Eylül 2023 tarihinde 5 milyon sermayeyle kurulan şirketin Can Doğu üzerine kayıtlı olduğu belirlendi. İTO kayıtlarına göre şirketin adresi Sezgin Polat’ın sahip olduğu Dipomed Medikal Kozmetik isimli firmayla aynı adreste olduğu görüldü.

VİDEO ÇEKEREK AĞLAMIŞTI

Sabah saatlerde tutuklanan Can Doğu "Bu süreç bizi çok yıprattı. Çok yıprandık. Her zaman kıskandılar " diyerek ağladığı videoyu sosyal medyada paylaştı. Video kısa sürede gündem olmuştu.

Türkiye Haberleri