Dilan Polat nezarette öyle bir şey istedi ki! Polisler dondu kaldı...

Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın gözaltına alınması Türkiye'nin gündemine oturdu. Gözaltına alınan Dilan Polat'ın nezarethanede polislerden cilt bakımı için vitamin istediği öğrenildi. Polislerin ise şüphelilere sadece kronik hastalıkları ile ilgili ilaçların kontrollü olarak verildiğini belirterek bu isteği geri çevirdiği öğrenildi. Peki Dilan Polat polislerden ne istedi? İşte tüm detaylar...

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla gündeme gelen ve hakkındaki iddiaların ardından MASAK tarafından yapılan inceleme sonrasında Dilan Polat ve Engin Polat'ın mal varlıklarına el konulmuştu.  Dilan Polat ve Engin Polat gözaltına alındı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürülen Dilan Polat ve Engin Polat burada ifade işlemleri için nezarethaneye alındı. 

DİLAN POLAT POLİSLERDEN NE İSTEDİ?

Dilan Polat'ın nezarethanede polislerden ilniç bir istekte bulunduğu öğrenildi. Dilan Polat'ın polislere cilt bakımı için günlük alması gereken vitaminler olduğunu belirterek kendisine verilmesini istediği öğrenildi. Polislerin ise nezarethanede sadece kronik hastalıklarla ilgili ilaçların şüphelilere verilebileceğini belirterek bu isteği reddettiği öğrenildi. 

MASAK ön raporuyla birlikte Polat çiftinin birinci derece yakınlarının hesaplarına tasfiye halinde olan 3 şirketten sözde ticaret yapılmış gibi gösterilerek sahte fatura kesildi. Bu şirketlerden hesaplara 200 milyon lira para girişi olduğu, söz konusu paranın yine aile üyelerine ait şirketler arasında transfer edilerek en son Engin Polat’ın sahip olduğu Milda Gayrimenkul isimli firmada toplandığı, bu parayla gayrimenkul ve çok sayıda araç alındığı tespit edildi.

Gözaltındaki Dilan Polat nezarette polislerden garip bir istekte bulundu. Polat polislere; “Benim cildim çok önemli. Burada cildim bozulur. Cildim için kullandığım vitaminlerimi istiyorum” dedi. Ancak mali şube polisleri Polat’ın bu isteğini reddetti.

Türkiye Haberleri