Müstafi Tümamiral Doç. Dr. Cihat Yaycı'nın açıklamaları Türkiye’nin tartışılan yeni gündemi oldu! Sözleri gündemden düşmüyor

Müstafi Tümamiral Doç. Dr. Cihat Yaycı’nın Master Haber TV’de yayınlanan Mavi Vatan programında sözleri ve masterhaber.com’daki “15 Temmuz 2016 saat 20.30'a tekrar göz göre göre yaklaşıyoruz...” isimli köşesi ulusal ve uluslararası bir numaralı gündem konusu oldu. Yaycı’nın açıklamaları Türkiye’nin tartışılan yeni gündemi oldu. Cihat Yaycı, Twitter’da Türkiye gündemine oturdu.

Danıştay'ın FETÖ'den ihraç edilen 450 hakim ve savcıyı göreve iade etmesini değerlendiren Müstafi Tümamiral Doç. Dr. Cihat Yaycı Paşa Master Haber TV'de çarpıcı açıklamaları gündemden düşmüyor.

"15 Temmuz 2016 saat 20.30'a çok yaklaştık" diyen Yaycı, "Memleket çok büyük bir tehlike ile karşı karşıya!" ifadelerini kullandı.

"DÜZEN FETÖ'NÜN ELİNE GEÇTİ"

"Size en ağır şeyi söyleyeyim Adil Öksüz'ün kuzeni bugün devletin çok önemli bir bakanlığında baş müfettişlik yapıyor” diyen Yaycı, “Bu adam şu an devlet içerisinde teftişlerde bulunuyor. Türkiye Büyük tehlike ile karşı karşıyadır. Cumhurbaşkanı bu olaya el koymalıdır. FETÖ'nün yayınladığı atama emri hayata geçti. Düzen FETÖ'nün eline geçti” dedi.

“15 TEMMUZ 2016 SAAT 20.30'A TEKRAR GÖZ GÖRE GÖRE YAKLAŞIYORUZ...”

Cihat Yaycı, ilk kez Master Haber TV’de yayımlanan Mavi Vatan programdaki gündeme getirdi ve sonrasında aynı konuyu masterhaber.com’da “15 Temmuz 2016 saat 20.30'a tekrar göz göre göre yaklaşıyoruz...” isimli köşe yazısında detaylıca ele aldı.

Cihat Yaycı’nın açıklamaları Türkiye’nin yeni gündemi oldu. Yaycı’nın gündem yaratan açıklamaları bir numaralı gündem maddesi oldu.

Yaycı’nın köşe yazısını ve Master Haber TV’deki sözleri ulusal ve uluslararası basında çok sayıda basın kuruluşunda en üst sırada yer aldı.

TWITTER’DA TÜRKİYE GÜNDEMİNDE

Öte yandan Cihat Yaycı’nın açıklamaları sosyal medya ağı Twitter’da (X) büyük ilgi çekti. Cihat Yaycı, Twitter’da Türkiye gündemine oturdu. Cihat Yaycı’nın sözleri çok sayıda takipçili hesaplarda paylaşıldı.

Türkiye Haberleri