CHP’li belediyenin Cumhuriyet kutlamasında skandal kavga! Küfürler havada uçuştu 

Cumhuriyet’in 100. Yıl kutlamaları etkinliği kapsamında Büyükçekmece’de düzenlenen törende Belediye Başkanı Hasan Akgün ile CHP eski ilçe başkanı Remzi Gökbulak arasında kavga çıktı. Gökbulak masterhaber.com'a yaptığı açıklamada "Başkan da hepimize ‘s….’ diyerek küfür edip yanımızdan uzaklaştı. Bir belediye başkanına, hele CHP’li bir başkana Cumhuriyet töreninde böyle bir üslup yakışmadı. Çok üzüldüm” dedi.

Büyükçekmece'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. Yılı için bir tören düzenlendi. Törende katılımcıları şoke eden bir olay yaşandı. 7 yıl CHP İlçe Başkanlığı yapan sonrasında partisinden belediye başkan aday adayı olan Hüseyin Remzi Gökbulak, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'e bağırarak "CHP'ye sahip çıkacaksınız" dedi...  Bu sözler üzerine ortam bir anda gerildi. 
Başkan Atkgün küfür etti kavga çıktı!  
Bunu üzerine Hasan Akgün, Gökbulak'a küfür etti...  Ortam iyice gerilince hırsını alamayan Gökbulak, Hasan Akgün’ün üzerine yürüdü ve fiziki müdahalede bulundu. Ortalık bir anda karışınca araya zabıtalar girdi.

Master Haber’e konuşan Remzi Gökbulak, “Törende herkes Cumhuriyet’in 100'üncü yılı için bir araya geldi. Hep birlikte tören alanındaydık. Ben CHP için buradayız dedikten sonra başkan Hasan Akgün ‘CHP beni ilgilendirmez’ dedi. Ben ve benimle birlikte diğer insanlar buna tepki gösterince başkan da hepimize ‘s….’ diyerek küfür edip yanımızdan uzaklaştı. Bir belediye başkanına, hele CHP’li bir başkana Cumhuriyet töreninde böyle bir üslup yakışmadı. Çok üzüldüm” dedi.

Türkiye Haberleri