Çantacı Necmi hayatını kaybetti. Çantacı Necmi kimdir, kaç yaşında nereli?

Çantacı Necmi olarak tanınan Necmettin İlgen hayatını kaybetti. Sosyal medyada gündem olan Çantacı Necmi’nin hayatı kim olduğu merak konusu oldu. Peki Çantacı Necmi kimdir? Çantacı Necmi kaç yaşında, nereli denen öldü? Çantacı Necmi’nin asıl adı ne? İşte detaylar…

Çantacı Necmi uzun süredir tedavi görüyordu. Sevenleri Çantacı Necmi’nin hayatının kaybettiğini duyurdu. Uzun süredir tedavi gören Çantacı Necmi hayatını kaybetti. Çantacı Necmi'nin vefah haberi sosyal medyada trendlere girdi. 

ÇANTACI NECMİ’NİN ASIL İSMİ NE?

Asıl ismi Necmettin İlgen’dir ancak kendisine Çantacı Necmi deniyordu. Çantacı Necmi 1937’de İzmir’in Urla ilçesinde doğdu. İlkokul mezunuydu. Çantacı Necmi evli ve üç çocuk babasıdır. 

ÇANTACI NECMİ NERELİ?

Nur Cemaatinin önde gelen isimlerinden olan Çantacı Necmi Kosova’dan göç eden bir ailenin çocuğuydu. Çantacı Necmi’nin babası Murat Hüdavendigar’ın beldesinden, Sırplara karşı gönüllü olarak 16 yaşında savaşa katılmıştır. Babasına Kunduracı Zahit Usta derlerdi. 

ÇANTACI NECMİ NE İŞ YAPIYOR?

Arama motorlarından Çantacı Necmi’yi araştıranların merak ettiği konular arasında işi de geliyor. Çantacı Necmi ne iş yapıyor? Çantacı Necmi lakabı nereden geliyor? Sorusunun yanıtı ise kendisini verdiği bir röportajda yer alıyor. Çantacı Necmi ticaret yapıyordu. Çantacılık yaptığı için lakabı da Çantacı Necmi olarak anılıyordu.  

ÇANTACI NECMİ’NİN CENAZESİ NE ZAMAN?

28 Ekim 2023 Cumartesi (yarın) öğle namazına müteakiben İzmir Yıkıkkemer Camii'nden kaldırılacak ve Altındağ Kokluca kabristanına defnedilecek.

Türkiye Haberleri