Beşiktaş'ta sinir krizi geçiren adam ortalığı birbirine kattı! Camları kırdı, eline ne geçtiyse sokağa fırlattı

İstanbul Beşiktaş'ta sinir krizi geçirdiği öğrenilen bir kişi, ortalığı birbirine kattı. Evin camlarını kırarak eşyaları sokağa atan şahıs, daha sonra polis eşliğinde ambulansa bindirildi. Olayda evden atılan eşyalar nedeniyle 3 otomobilde hasar meydana geldi.

Beşiktaş'ta bir şahıs, sinir krizi geçirmesinin ardından korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Evinin camlarını kıran ve ardından eşyaları camdan fırlatan şahıs, kapıyı kırarak içeri giren polis tarafından ambulansa götürüldü. O anlar cep telefonu kamerasılarına yansıdı.

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Olay, Türkali Mahallesi Haremağası Sokak'ta sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 6 katlı binanın 5'inci katında tek başına yaşayan kişi henüz belirlenemeyen bir nedenle siniz krizi geçirdi.

ELİNE NE GEÇTİYSE CAMDAN FIRLATTI

Önce dairesinin camlarını kıran adam, sonra evdeki koltuk, masa ve sandalyeleri sokağa atmaya başladı. Mahalle sakinlerinin ihbarıyla olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

HAVA YASTIĞI AÇILDI

Polis ekipleri evin kapısına gitti ancak kapı kilitli olduğu için içeriye giremedi. İtfaiye ekipleri ise adamın düşme ihtimaline karşı yola hava yastığı açtı. Kapıyı açan polis ekipleri, sinir krizi geçiren kişiyi ambulansa götürdü.

3 ARAÇ HASAR ALDI

Evden atılan eşyalar nedeniyle de 3 araçta hasar oluştu.

Türkiye Haberleri