Eski eşini tabancayla rehin alan adam tutuklandı, kızı gözyaşlarına boğuldu!

Sakarya'da, boşandığı eşini tabancayla rehin alan Zekeriya Kaya (41) tutuklandı. Kaya, polis aracına bindirildiği sırada ilk evliliğinden olan kızı Emine Nur Kaya (18) "O kadar suç işleyene bir şey yapmıyorsunuz" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Olay, dün saat 14.30 sıralarında, Sakarya'nın Karasu İlçesi'nde meydana geldi. Adana'da yaşayan Zekeriya Kaya, kısa bir süre önce boşandığı 28 yaşındaki eski eşi Tuğba S.'nin Sakarya'da yaşadığını öğrendi.

TAKİP EDİP TABANCAYLA REHİN ALDI!

Adana'dan Sakarya'ya gelen Kaya, eski eşini takip etti. Tuğba S.'yi pazar alışverişi dönüşünde durduran Kaya, yanında getirdiği tabancayı çıkarıp bir parktaki banka zorla oturttu.

POLİSLER DİKKATİNİ DAĞITTI

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis geldi. 3 polis yavaş yavaş Kaya'nın yanına yaklaşarak şüphelinin dikkatini dağıttı. Bu sırada fırsat yakalayan Tuğba S. Kaya'nın elinden kurtulup kaçtı. Polis sonrasında Zekeriya Kaya'nın elindeki tabancayı alarak şüpheliyi gözaltına aldı.

"SUÇ İŞLEYENE BİR ŞEY YAPMIYORSUNUZ"

Mahkemekeye çıkarılan Kaya, tutuklandı. 1'inci evliliğinden olan kızı Emine Nur Kaya ise babasının mahkemeden sonra polis aracına bindirildiği sırada "Yapmayın, niye yapıyorsunuz? Yapmayın be. Kaçacak mı sanki? Sanki vurdu da. O kadar suç işleyene bir şey yapmıyorsunuz. Kadını şikayetçi olması için yanındaki adam zorluyor." diyerek gözyaşı döktü.

Türkiye Haberleri