Bakan Fidan, Avrupalı mevkidaşları ile görüştü: Filistin-İsrail çatışmasında bölgesel konular ele alındı

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hollandalı, İtalyan, İrlandalı ve İspanyol mevkidaşlarıyla bir araya geldi. Görüşmede, Filistin-İsrail çatışması başta olmak üzere bölgesel konuları ele aldı.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın diplomasi trafiği devam ediyor. Fidan, İsrail ve Filistin gündemiyle Hollanda, İtalya, İrlanda ve İspanya'dan mevkidaşlarıyla ayrı ayrı görüşmeler gerçekleştirdi.

İhlas Haber Ajansı'nın servis ettiği habere göre, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İspanya temaslarını sürdürüyor. Fidan, Barselona şehrinde düzenlenen Akdeniz İçin Birlik 8. Bölgesel Forumu'na katılmasının ardından ikili görüşmeler gerçekleştirdi.

BÖLGESEL KONULAR ELE ALINDI!

Bakan Fidan, Hollanda Dışişleri Bakanı Hanke Bruins Slot ile bir araya geldi. Görüşmede, Filistin-İsrail çatışması başta bölgesel konular ele alındı.

Bakan Fidan ayrıca, İrlanda Başbakan Yardımcısı, Dışişleri ve Savunma Bakanı Micheal Martin, İtalya Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Antonio Tajani ve İspanya Dışişleri, Avrupa Birliği ve İşbirliği Bakanı Jose Manuel Albares ile ayrı ayrı görüşmeler gerçekleştirdi.

Türkiye Haberleri