Arabasını ne yaptıysa ne ettiyse bir türlü satamadı: At ve eşekle bile takas ederim!

Antalya'da otomobilini satmak isteyen bir vatandaş ne yaptıysa arabasına bir türlü alıcı bulamadı. 2 yıl önce aldığı arabadan bir türlü kurtulamayan araç sahibinin ilanı ise görenleri hem güldürdü hem şaşırttı. Satıcı ilana " At ve eşekle bile takas ederim. Arabayı alana dualar ederim" şeklinde ifadeler yazdı.

Antalya'da yaşayan emlakçı Kemal Akgül satılığa çıkardığı arabasından bir türlü kurtulamayınca dikkat çeken bir ilan yayınladı. Akgül "Beni kurtaracak birisini arıyorum' başlığıyla ilan vererek arabasından kurtulmaya çalıştı. 

TÜRLÜ TÜRLÜ YOLLAR DENEDİ 

Ne yaptıysa ne ettiyse bir türlü aracından kurtulamayan Kemal Akgül "Satsan satılmaz, binsen binilmez" dedi. Öyle bir ilan verdi ki sosyal medyada gündem oldu. Antalya'da emlakçılık yapan Kemal Akgül, aracını 2 sene önce satın aldı. Otomobil, 2005 model ve 183 binde... Akgül 2 senenin sonunda aracını satmak istedi, otomobile birbirinden ilginç ilanlar yapıştırdı. "İçinde küfür edilmedi" dedi, yazıp astı. "Bu arabadan beni kurtarabilecek birisi aranıyor" başlığıyla internette ilana koydu.

"AT VEYA  EŞEKLE BİLE TAKAS EDERİM"

Show Haber'in haberine göre aracına 485 bin TL değer biçen Akgül takas tekliflerine de açık. Akgül aracını at, bisiklet hatta eşekle bile takas edebileceğini söyledi.

"Araba gudubet bir araba, araba iki yıldır bende. İki yıldır hanımla çocuklarla aram açıldı. Arabaya binemiyoruz çünkü çok yakıyor. Bir de parçası yok, ustası yok diyorlar. Onun için korkumuzdan binmiyoruz. Hanımın kuaför parası, çocukların okul parası falan derken hepsini buna veriyoruz."

Türkiye Haberleri