AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı Atatürk'ü anmak için kamera karşısına geçti! Sözleri tüyleri diken diken etti

Cumhuriyet'in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıl dönümü nedeniyle yurdumuzun dört bir yanında anma törenleri yapıldı. Aynı zamanda sosyal medyada duygu dolu mesajlar ve görüntüler paylaşıldı. AK Parti İzmir Milletvekili ve AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ceyda Bölünmez Çankırı'nın 10 Kasım'a özel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım tüyleri diken diken etti ve birçok beğeni aldı.

Cumhuriyet'in  kurucusu olan Ulu Önder Atatürk'ün 10 Kasım 1938 tarihinde ebediyete uğurlanmasının ardından bugün tam 85 yıl geçti. Yurdumuzun dört bir yanında anma törenleri gerçekleşirken birçok sosyal medya paylaşımıda dikkat çekti. AK Parti İzmir Milletvekili ve AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ceyda Bölünmez Çankırı'nın 10 Kasım'a özel yaptığı paylaşım ise dikkat çekti.  Çankırı sosyal medya hesabından yaptığı duygu dolu paylaşımda " Büyük başarılar kıymetli anaların yetiştirdiği seçkin evlatlar sayesinde olmuştur ve bizler Zübeyde Hanım'ın evladı Atatürk'e çok şey borçluyuz" ifadelerini kullandı. 

Türkiye Haberleri