"500 bin dolar kaptırdım, mağdurum" demişti! Zabıta amirinin Seçil Erzan ile mesajları şoke etti

‘Ben de para kaptırdım’ diyerek mağdur olduğunu söyleyen Çorlu Belediyesi Zabıta Amiri Hüseyin Eligül,’ün kaynı Erkan Ergene ile birlikte Seçil Erzan’ın çantacılığını yaptıkları edildi. Eligül ile Erzan arasında geçen bir yazışma adeta bu iddiaları doğruluyor.

ERCAN ÖZTÜRK / ÖZEL HABER

İlk olarak Master Haber’in gündeme getirdiği Çorlu Belediyesi Zabıta Amiri Hüseyin Eligül ile ilgili iddialar şoke etti. Soruşturmadan bir gün önce, Erzan ile Eligül’ün WhatsApp üzerinden yaptıkları yazışmalar soruşturma dosyasına girdi. 500 bin dolar yatırdığı için kendisinin de mağdur olduğunu iddia eden Eligül’ün operasyondan bir gün önce Erzan’ı Levent şubesinden alarak Çorlu’ya getirdiği ortaya çıktı.

VERDİĞİ YANITLARI SİLMİŞ!

Erzan’ın telefonunda ‘Hüseyin Abi’ adıyla kayıtlı olan Eligül ile 7 Nisan’da yaptıkları mesajlaşmalar soruşturma dosyasına girdi. Erzan’ın Eligül’e yazdığı yanıtları karşı taraf gördükten sonra sildiği ortaya çıktı.

Hüseyin Abi:

Tamam Nerede bekleyelim

Seçil: ???? Gönderici tarafından silindi

Hüseyin Abi: Neredesin konum at yanına geleceğiz

Seçil : Galcem yanınıza siz neredesiniz

Hüseyin Abi “Bankanın önünde. Tamam mı iş?

Seçil: ???? Gönderici tarafından silindi

Erzan ile Elibol bu konuşmadan bir süre sonra Erkan Ergene üzerine kayıtlı olan araca binerek Erzan’ın Çorlu’daki evine gittiler.

HÜSEYİN DE ERKAN DA ÇANTACIYDI

Seçil Erzan fonuna para yatıran Çorlulu esnaf Hasan Çorbacı, Hüseyin Eligül ile kaynı Erkan Ergene’nin Erzan’ın çantacıları olduğunu iddia etti. Aynı zamanda Erzan’ın babası Hayri Erzan’ın da arkadaşı olan Çorbacı, ‘ Hayri Erzan ile yan yana tezgah kuruyorduk. Çok sevdiğim bir arkadaşımdı. Seçil elimizde büyüdü. Kızım gibiydi. Kendisine güvendiğim için fona girdim. Elimde avucumda ne varsa verdim. Bu dosyada mağdur olduklarını söyleyenler araştırılsın. Hüseyin Eligül ile kaynı Erkan Ergene’nin mal varlıkları incelensin. Villalar, son model arabalar hangi paralarla alınmış ortaya çıkartılsın. Daha düne kadar Erzan’ın çantacılığını yapanlar şimdi kendilerini mağdur olarak gösteriyorlar. Çorlu’da kimin mağdur kimin sanık olduğunu herkes biliyor’ dedi.

DENİZBANK SORGUSUNA DA AYNI ARAÇLA GİTTİ

Hüseyin Eligül’ün, kaynı Erkan Ergene’nin aracıyla 7 Nisan’da Levent’ten alarak Çorlu’ya getirdiği Erzan’ın şoförlüğünü yapmış. Erzan’ın iki gün sureyle sorgulandığı DenizBank’a da Ergene’ye ait arabayla gitmiş. Erzan’a iki gün boyunca Hüseyin Eligül ile eşi Şermin Eligül refakatçilik yapmış.

TOPLAM 550 BİN DOLAR PARA VERDİM

Eligül poliste verdiği ifadesinde ‘’Ben bu zamana kadar toplamda 2016 yılından 2023 yılına kadar 550 bin dolar kadar para verdim. 1 milyon 760 bin lira kadar para aldım. Başkaca para alamadım. 30 yıldır zabıtayım bu zamana kadar biriktirdiğim paraları, eşime kalan mirastan elde ettiğimiz paraları, oturacak ev alma hayaliyle bu şahsa verdim. Ancak şahıs kedisini yıllardan beri tanıdığım için DenizBank’taki görevinde ötürü kendisine güvenmem sebebiyle bu güvenimi sarsarak beni mağdur etti’ dedi.

Türkiye Haberleri