19 yaşındaki Ümran'ın kahreden ölümü! Cansız bedenini balıkçılar buldu

Trabzon'da kayıp olarak aranan 19 yaşındaki Ümran Aslan'ın, balıkçılar tarafından denizde cansız bedeni bulundu. Aslan'ın sır ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde balıkçılar, denizde ceset görünce durumu polis ekiplerine bildirdi. Bölgeye gelen ekipler yaptıkları incelemede cesedin önceki günden beri kayıp olan 19 yaşındaki Ümran Aslan'a ait olduğunu tespit etti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Tonya Meslek Yüksek Okulu Hasta Bakım Bölümü öğrencisi olan Ümran Aslan, önceki gün akşam saatlerinde kaldığı yurda gelmedi.

YURT YETKİLİLERİ AİLESİNE BİLDİRDİ

Ümran Aslan'a ulaşılamayınca yurt yetkilileri durumu ailesine bildirdi. Ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu genç kız için arama çalışma başlatıldı, ancak bir sonuç alınamadı.

DENİZDE CANSIZ BEDEN GÖRDÜLER

Vakfıkebir ilçesi Yalıköy Mahallesi´nde balıkçılar, dün öğle saatlerinde denizde bir ceset görünce Deniz Polis ekipleri ile Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bildirdi.

KİMLİĞİ TESPİT EDİLDİ

Bölgeye gelen ekiplerin kıyıya çıkarıp, incelemede bulunduğu cesedin, Ümran Aslan'a ait olduğu belirlendi. Savcılık incelemesinin ardından genç kızın cansız bedeni, hastane morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Türkiye Haberleri