Yusuf Yazıcı'ya 4 talip!

Lille ile sözleşmesi sona eren milli futbolcu Yusuf Yazıcı'ya talipler arttı.

Lille'den ayrıldıktan sonra adı Süper Lig'in büyük kulüpleriyle de anılan Yusuf Yazıcı'nın hangi takıma transfer olacağı merak konusu olmuştu.

İngiliz basınındaki bir habere göre Yusuf Yazıcı, Aston Villa, Crystal Palace, Brentford ve Bournemouth'tan gelen teklifleri değerlendirme aşamasında. Özellikle Aston Villa'nın 27 yaşındaki oyuncuya olan ilgisinin ciddi olduğu belirtiliyor.

Haberde, Aston Villa Teknik Direktörü Unai Emery'nin, geçtiğimiz sezon UEFA Konferans Ligi'nde Lille formasıyla Aston Villa'ya karşı gol atan Yusuf Yazıcı'yı o maçtan itibaren takibe aldığı kaydedildi. Emery'nin, milli futbolcunun gösterdiği performansı oldukça beğendiği ve o günden sonra Yusuf'u radarına aldığı ifade edildi.

Yusuf Yazıcı'nın, Premier Lig'de zorlu bir sezon geçirecek olan Aston Villa'nın kadrosuna güç katacağına inanılıyor. Özellikle yoğun bir maç takvimine sahip olacak olan Aston Villa için Yusuf'un, rotasyon derinliği sağlayabileceği düşünülüyor.

Bu transferin gerçekleşmesi durumunda Yusuf Yazıcı, İngiltere Premier Lig'de oynayan bir diğer Türk futbolcu olarak dikkat çekecek.

Spor Haberleri