Selahattin Baki ve Mario Branco'ya telefon üstüne telefon: Yıldız futbolcuyu satmak isterseniz biz hazırız

Fenerbahçe'den ayrılmayı düşünen ve önce Lens ardından Club Brugge gibi takımlarla görüştüğü iddia edilen Michy Batshuayi'nin gidişine izin verilmedi.

Leonardo Bonucci ve Rade Krunic'i renklerine katan Fenerbahçe'nin yıldızlarına da talipler var. Bu isimlerin başında Michy Batshuayi geliyor...

FENERBAHÇE'DE BATSHUAYİ'NİN GİDİŞİNE İZİN YOK

Yaz döneminde İngiltere'nin yolunu tutan ancak anlaşmazlıklar nedeniyle geri dönen Belçikalı oyuncu, Dzeko'nun arkasında 2. forvet olmaktan rahatsız. EURO 2024'te forma giymek için düzenli olarak süre olacağı bir kulübe gitmek istiyor. Ancak ne yönetim ne de teknik direktör İsmail Kartal, Batshuayi'yi bırakmaya niyetli görünmüyor.

ALTERNATİF GOLCÜ BULMAK ÇOK ZOR

Birçok kulüp ve menajer, 30 yaşındaki oyuncu için yönetici Selahattin Baki ve sportif direktör Mario Branco'yu arayarak bilgi aldı. Sarı-lacivertli yönetim, Batshuayi kalitesinde yeni bir ismi bulmasının zor olacağını düşünüyor.

ASTRONOMİK BİR RAKAM GELMEZSE...

Teknik direktör İsmail Kartal da 22 resmi maçta sadece 914 dakika süre almasına rağmen 9 gol-3 asistlik katkı yapan Batsman lakaplı oyuncudan memnun. Çok astronomik bir rakam gelmedikçe Batshuayi'nin gidişine izin verilmeyecek. (Sabah)

Spor Haberleri