Sagiv Jehezkel'in ardından bir skandal da Eden Karzev'den! Paylaşımı sonrası soruşturma başlatıldı

Antalyasporlu Sagiv Jehezkel'in Trabzonspor maçında yaptığı gol sevinci sonrası benzer bir skandal da Başakşehirli futbolcu Eden Karzev'den geldi. Karzev'in paylaşımı sonrası Başakşehir'den yapılan açıklamada, futbolcu hakkında disiplin soruşturması başlatıldığı bildirildi.

Antalyasporlu futbolcu Sagiv Jehezkel, Trabzonspor maçında attığı gol sonrası sevincindeki hareketi nedeniyle gözaltına alınmış ve sonrasında tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

Jehezkel'in olayı gündemdeki sıcaklığını korurken benzer bir skandal da Eden Karzev'den geldi.

JEHEZKEL'İN GOL SEVİNCİNE BENZER PAYLAŞIM

Başakşehir’de oynayan Eden Karzev, Jehezkel’e benzer şekilde ’100 gün’ ifadelerinin yer aldığı bir paylaşımı alıntılayıp sosyal medya hesabından paylaşarak, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarına destek verdi ve rehinelerin serbest bırakılmasını istedi.

BAŞAKŞEHİR: 'SAVUNMASI İSTENDİ!'

Rams Başakşehir, oyuncu için disiplin soruşturması başlatıldığını açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Kişisel sosyal medya hesabından, ülkemizin hassasiyetlerine ters düşen paylaşım yaparak, kulüp disiplin talimatlarını ihlal eden Eden Karzev hakkında kulübümüzce disiplin soruşturulması başlatılmış olup, bu hususta oyuncunun yazılı savunması talep edilmiştir." ifadeleri yer aldı.

Spor Haberleri