Batshuayi'den derbi öncesi paylaşımı!

Galatasaray’ın Belçikalı golcüsü Michy Batshuayi, Fenerbahçe derbisi öncesinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Sezon başında Fenerbahçe'den Galatasaray'a transfer olan Michy Batshuayi, bu hafta sonu oynanacak derbi öncesi dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Sarı-kırmızılı futbolcu, popüler anime serisi Dragon Ball'dan Majin Buu karakterinin görselini takipçileriyle paylaştı. Batshuayi, paylaşımında görselin yanına bir kum saati ekledi.

Belçikalı golcü Michy Batshuayi, eski takımı Fenerbahçe ile oynayacağı derbi maçı için heyecanını dile getiren bir paylaşımda bulundu. Yapılan paylaşım, birçok taraftar tarafından ilgiyle karşılandı. Fenerbahçe ile Galatasaray, 21 Eylül Cumartesi günü saat 20.00'de Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek.

BATSHUAYI'NİN PAYLAŞIMI

"FENERBAHÇE'YE GOL ATMAK İSTİYORUM"

Galatasaray'ın Belçikalı forveti Michy Batshuayi, derbide Fenerbahçe'ye karşı gol atmak istediğini söyledi. Batshuayi, ''İyi maç oynadık. Fenerbahçe derbisi öncesinde güven kazandık. Üç tane büyük forvet var, hepimiz Galatasaray'a katkı vermek için buradayız. Hep beraber uyum yakaladık. Galatasaray'ı zaferlere taşımamız gerekiyor. Fenerbahçe maçına gitmek benim için özel durum. Fenerbahçe'ye gol atmak ve kazanmak için oraya gideceğim.'' dedi.

Spor Haberleri