Avrupa gelirleri Fenerbahçe'nin kasasını dolduruyor

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde zorlu rakiplerle mücadele edecek. Sarı-lacivertliler, 26 Eylül'de Belçika temsilcisi Union Saint-Gilloise ile ilk maçına çıkacak. Avrupa macerasında elde ettiği gelirle şimdiden kasasını dolduran Fenerbahçe, gruptan çıkarak daha fazla kazanç elde etmeyi hedefliyor.

Fenerbahçe, Avrupa Ligi'nde Yeni Macerasına Hazırlanıyor

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Lille'e mağlup olan Fenerbahçe, yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam ediyor. Sarı-lacivertli ekip, Avrupa'da yeni hedeflerine odaklanırken, kazandığı gelirlerle de dikkat çekiyor.

Kura Çekimi Sonrası Zorlu Rakipler Belli Oldu

UEFA Avrupa Ligi grup kuralarının ardından Fenerbahçe'nin rakipleri netleşti. Sarı-lacivertliler, Manchester United, Slavia Prag, Olimpik Lyon, AZ Alkmaar, Union Saint-Gilloise, Midtjylland, Athletic Bilbao ve Twente gibi güçlü takımlarla karşı karşıya gelecek.

İlk Maç Belçika'da

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'ndeki ilk maçını 26 Eylül'de Belçika ekibi Union Saint-Gilloise ile oynayacak. Teknik direktör İsmail Kartal, bu önemli mücadele için takımını hazırlamak adına yoğun bir çalışma temposu sürdürüyor.

Avrupa Gelirleri Fenerbahçe'nin Kasasını Dolduruyor

Şampiyonlar Ligi'nde İsviçre ekibi Lugano'yu eleyerek 200 bin euro kazanan Fenerbahçe, Lille yenilgisi sonrası Avrupa Ligi'ne geçiş yaptı. Buradan 4.1 milyon Euro'luk katılım payını garantileyen sarı-lacivertliler, market gelirlerinden de 7.4 milyon Euro kazanarak toplamda 11.7 milyon Euro'yu kasasına koydu.

Gruplardan Çıkma Hedefiyle Daha Fazla Gelir Peşinde

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde gruplardan çıkmayı başararak kasasını daha da doldurmayı ve bu sezon Avrupa'da önemli bir başarı yakalamayı hedefliyor.

Spor Haberleri