Atalanta Bayer Leverkusen UEFA finali hangi kanalda, şifresiz mi, saat kaçta?

UEFA Avrupa Ligi’nde final günü geldi. İtalyan ekibi Atalanta ile Alman ekini Bayer Leverkusen finalde bu sezonun en büyüğü olmak için karşı karşıya gelecekler. Peki, Atalanta Bayer Leverkusen maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta? İşte mücadelenin yayın akışı ile ilgili bilgiler…

UEFA Avrupa Ligi final müsabakasında Istvan Kovacs ve yardımcıları görev alacak. Avrupa Ligi’nde rakiplerini birer birer eleyerek finale kalmayı başaran Atalanta ile Leverkusen bu kez sezonu şampiyon olarak tamamlamak için sahada olacaklar.

Bundesliga’da olağanüstü bir performans göstererek sezonu açıkara şampiyon olarak tamamlayan Leverkusen rüya sezonda ikinci başarısını elde etmek için sahadaki yerini alacak.

ATALANTA BAYER LEVERKUSEN MAÇI HANGİ KANALDA, ŞİFRESİZ Mİ?

UEFA Avrupa Ligi final müsabakası ile ilgili yayıncı kuruluştan futbolseverleri sevindiren haber geldi. Müsabakanın şifresiz olarak TV8.5 ekranlarından canlı olarak yayınlanacağı ifade edildi.

ATALANTA LEVERKUSEN MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

UEFA Avrupa Ligi’nde kupanın sahibinin belli olacağı maç 22 Mayıs 2024 Çarşamba günü belli olacak. Bu zorlu müsabaka saat 22.00’de başlayacak.

Spor Haberleri