Ahmet Çakar'dan Mehmet Büyükekşi'ye: Önce telefonundaki ByLock'u açıkla!

Türkiye dünkü Rizespor maçı sonrası sahaya girip hakem Halil Umut Meler'e saldıran Ankaragücü Başkanı'nı konuşurken Ahmet Çakar ise TFF Başkanı’nı hedef alarak, “Benim futbolumu, telefonuna ByLock'u neden yüklediğini anlatamayan bir adam yönetiyor" dedi.

Dün akşam oynanan Ankaragücü Rizespor maçı ardından sahaya girerek hakem Halil Umut Meler'e saldıran Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, gözaltına alınmıştı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Ankaragücü Başkanı Koca ve adamlarına ilişkin soruşturma başlatıldığını duyurmuştu.

‘NEDEN BYLOCK YÜKLEDİĞİNİ ANLAT’

Beyaz TV’de yorum yapan Ahmet Çakar olay sonrası Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi’ye tepki gösterdi. Çakar, “Benim futbolumu, telefonuna ByLock'u neden yüklediğini anlatamayan bir adam yönetiyor!” dedi.

Çakar’ın açıklamaları şöyle:

“Bunu söyleyeceğim kimse de elinden geleni ardına koymasın. Benim futbolumu, telefonuna ByLock'u neden yüklediğini anlatamayan bir adam yönetiyor. Ben ona FETÖ’cü, terörist demiyorum bu yargının işi. Kovuşturmada geçirmemiş olabilir o da yarının işi. Sen hakem yorumcuları, antrenörler bu işin sorumlusu deyip kendini sıyırıyorsun ya. Sen ByLock’u neden yükledin, bu suç da demiyorum. Sen bu uygulamayı neden yüklediğini anlat. Çünkü Bylock umuma açık yerden yüklenilmiyor. Örgüt içi haberleşme sistemi. Davetiye ve şifre gelecek. Önce sen bunun hesabını ver. Ondan sonra teknik direktör, hakem ve yorumculara laf at.”

İlgili Haberler

Ahmet Çakar, Erdoğan'a seslendi: Almanya'ya şehit kanları ile sıkıntılı olmuş bir adamı yollamak bize yakışır mı?

Spor Haberleri