Tuşba Belediyesi Başkan aday adayı Süleyman Oflas'a AK Parti temayül yoklamasında yoğun ilgi

AK Parti Van teşkilatı, yerel seçimler için aday belirlemede en kritik süreçlerinden biri olan temayül yoklamasında Tuşba Belediyesi aday adayı Süleyman Oflas'a yoğun ilgi gösterdi. Teşkilat mensupları Oflas'ın aday gösterilmesine kesin gözle bakıyor.

AK Parti'de aday adayı başvurularının başlamasının ardından İl Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden Süleyman Oflas, Tuşba Belediye Başkan aday adayı oldu.

Oflas, 81 ilde gerçekleştirilen ve partinin aday belirlemede en kritik süreçlerinden biri olan temayül yoklamasına katıldı.

AK Parti Van teşkilatı, Süleyman Oflas'a burada yoğun ilgi gösterdi. Temayül yoklamasının Tuşba'ya hayırlı olmasını dileyen Oflas, teşkilat mensuplarına yoğun ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

SÜLEYMAN OFLAS KİMDİR?

İnşaat Mühendisi. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi iktisadi ve idari bilimler Fakültesinde İşletme Yönetimi üzerine Yüksek Lisans yaptı.

İzmir, Ankara, Konya ve Van illerinde kendi alanında Mühendis, saha mühendisi ve şantiye şefliği görevlerinde bulundu.

2005 yılında ailesine ait şirketlerde yönetim kurulu başkanlığı görevlerinde bulunan Oflas, 2018 yılında yapılan AK Parti 6. Olağan İl kongresinde yönetim kurulu üyeliğine seçildi.

İl başkan yardımcısı olarak Çevre Şehir ve Kültür işlerinden sorumlu başkan, Muradiye ve Tuşba İlçe Koordinatörü görevlerinden bulundu.

Son olarak 2020 yılında yapılan 7. Olağan il kongresinde yeniden yönetim kurulu üyeliğine seçildi.

Evli 2 çocuk babasıdır.

Siyaset Haberleri